Гороскоп
З 29 червня по 4 липня – Місяць у фазі росту. Ваші старання нарешті почнуть приносити перші плоди. Вам раз у раз будуть приходити приємні новини. 5 липня - повний Місяць. Цей день можна назвати «днем флірту». Дізнайтеся, що чекає на кожен знак Зодіаку в цей період.

 Овен

В даний період вам піде на користь легке невимушене спілкування. До того ж ви можете дозволити собі флірт, який ні до чого не зобов’язує. Настрій часом буде залишати бажати кращого, тому постарайтеся частіше себе радувати. Наприклад, зустріньтеся ввечері з подругами за чашкою кави.
 
Телець
 
Зірки радять вам з головою зануритися в роботу: зараз ваша діяльність буде як ніколи продуктивна. Обставини сприятливі для фінансових маніпуляцій. Навіть якщо ваш дохід стабільний, не відмовляйтеся від пропозицій його збільшити. Не сумнівайтеся, їх буде надходити чимало.
 
Близнюки
 
Пора почати займатися серйозними питаннями, які вимагають невідкладного вирішення. Важливі заходи найкраще призначати на понеділок, 29 червня. В цей день вам обов'язково посміхнеться удача. Вільний час присвятіть спокійному відпочинку, читанню, рукоділлю.
 
Рак
 
У цей період рекомендується зайнятися саморозвитком та інтелектуальною діяльністю. А ось з відпочинком доведеться почекати. На роботі ви опинитеся в центрі уваги завдяки власним успіхам. Ви на це заслуговуєте! Вдома намагайтеся не конфліктувати з близькими, стримуйте себе.
 
 
Лев
 
Зараз варто приділяти максимум уваги деталям, щоб не пропустити нічого важливого. 1 липня вам будуть потрібні нестандартний підхід і швидка реакція на обставини, що змінюються. Вихідні проведіть з рідними на природі. Це допоможе вам відновити сили для подальшої роботи.
 
Діва
 
Багато проблем, які раніше здавалися важливими, зараз втратять свою актуальність. Ви розслабитеся і зможете відпочити від суєти останніх тижнів. Оточуючі будуть радувати вас хорошими новинами. У цей період варто з особливою увагою стежити за дітьми. Будьте обережні на дорогах.
 
Терези
 
Гарний час для того, щоб зайнятися собою. Давно хотіли спробувати щось нове? Зробіть це зараз! Ви здивуєтеся, але все почне виходити. На найближчий час не плануйте важливих справ і поїздок. Намагайтеся менше напружуватися і хвилюватися через дрібниці, налагодьте свій режим дня.
 
Скорпіон
 
Ваше фінансове становище зміниться в кращу сторону. Не виключено, що ви отримаєте несподіваний прибуток. Непогано буде в якості профілактики здати кілька обов'язкових аналізів і проконсультуватися у лікаря за їх результатами.
 
 
Стрілець
 
У цей період вам потрібно намагатися стримувати свої емоції. Краще поступитися, ніж з'ясовувати стосунки. Цей тиждень буде найбільш напруженим. Налаштуйте себе на те, що цей час потрібно просто пережити, далі все буде краще. У вихідні вирушайте на природу, щоб добре відпочити.
 
Козеріг
 
Не виключено, що друга половинка зажадає більше уваги. Самотні Козероги в цей період можуть зустріти справжнє кохання. На роботі не втрачайте почуття самоконтролю. Якщо щось не виходить - не переставайте працювати і отримаєте бажаний результат.
 
Водолій
 
Уважно вчитуйтесь в документи, які будуть проходити через ваші руки в цей період. Будете неуважними - наслідки виявляться неприємними. Можливі розлади в сім'ї: ні ви, ні друга половинка не захочете йти на компроміс. Головне, в такі хвилини не тікати від проблем, а намагатися їх вирішити.

Риби
 
Працювати вам зараз доведеться не покладаючи рук. Але і винагорода буде відповідною. Так що варто зробити все можливе для її отримання. У четвер, 2 липня, вас чекає важлива зустріч. Можливо, вона багато що змінить у вашому житті. Будьте готові до цих змін!