фото ілюстративне
Хороший секс створюється поєднанням багатьох факторів. Одним з них є правильна техніка чоловіка, що призводить до оргазму. Але витривалість також може бути важлива для приємних годин в спальні. Деякі знаки Зодіаку мають гарну витримку і готові обливатися потом, аби зробити приємність.

Чоловіки цих 3 знаків зодіаку можуть пестити вас довго і без перерви

1. Телець

Чоловіки-Тельці відрізняються хорошою витривалістю в ліжку. Тому що вони віддають своїй партнерці всю свою енергію і увагу. Також під час сексу тілець може здивувати жінку правильною технікою. З цим знаком зодіаку ви точно не занудьгуєте в ліжку.

2. Рак

Рака не можна зупинити в ліжку. Він витрачає багато часу на сексуальні пригоди і швидко доводить свою коханку до кульмінації і навіть робить це кілька разів. Ось чому його пристрасть робить його таким чарівним і особливим в очах жінок.

3. Лев

Чоловіки-леви не просто дикі в спальні. Лев не може насититися сексом і набирає «бали» завдяки своїй наполегливості. У спальні він дозволяє своїй партнерці брати участь у всіх своїх фантазіях і стати їх частиною. Для нього важлива взаємна любов з великою пристрастю.