Гороскоп
З 15 по 20 червня – Місяць буде спадаючий. Відмінних результатів зараз не чекайте. Це стосується практично всіх сфер життя. Саме тому нічого важливого в ці дні планувати не варто. 21 червня – молодий Місяць. Звертайте увагу на знаки, які Всесвіт буде посилати вам в цей день. Отож, дізнайтеся, що чекає на кожного знака Зодіаку цього тижня.

 Овен

Щоб уникнути розбіжностей, вам доведеться віддати кермо влади сім'єю чоловіку. Змиріться, це тимчасово. Після 19 червня можуть з'явитися втома і апатія. Просто перечекайте цей період - залишіться вдома, відпочиньте, дайте собі можливість набратися сил.
 
Телець
 
Нарешті, у вас з'явиться гарний настрій! Не соромтеся ділитися ним з оточуючими. Поки є сили, займіться вирішенням складних питань. Можливо, вашої підтримки потребуватимуть близькі - не відмовляйте їм. З раціону зараз виключіть важку їжу.
 
Близнюки
 
Саме зараз вам доведеться прийняти важливе рішення. З вибором ніхто не допоможе, розраховуйте тільки на себе. У ці дні можна планувати поїздки за місто і на дачу, щоб провести час в колі сім'ї, а також романтичні вечори з коханим. Ви заслужили відпочинок.
 
 
Рак
 
Зараз, як ніколи, актуальним стане завершення всіх рутинних справ. Розберіть речі, папери, наведіть порядок в квартирі і голові. Ви помітите, що навіть дихати стане легше! Намагайтеся не сваритися з членами сім'ї, особливо з чоловіком.
 
Лев
 
Дачні справи у Левів в самому розпалі. Але при цьому не варто забувати про роботу і повсякденні обов'язки. Особливо уважними варто бути з рідними людьми. Ви можете чимось образити їх зараз. Якщо так сталося, попросіть вибачення відразу ж, не відкладайте.
 
Діва
 
Не рекомендується братися за глобальні завдання. Якщо відкласти їх неможливо, намагайтеся звести до мінімуму матеріальні витрати. На роботі Дів можуть очікувати неприємні сюрпризи. Краща тактика: бути тихіше води, нижче трави і уникати конфліктів з колегами.
 
Терези
 
В цей період у вашому житті можуть відбутися події, які докорінно змінять звичний хід речей. Готуйтеся! Діти зараз можуть бути особливо примхливими, а другі половинки - нестерпними. Вважайте це випробуванням, яке ви повинні пройти з гідністю і посмішкою.
 

Скорпіон
 
Не довіряйте малознайомим людям, вони можуть підвести вас. Покладіться на перевірене оточення. Великі покупки краще поки відкласти, але можна порадувати себе дрібницями. Скорпіонам-ревнивцям  зірки радять тримати свої емоції під контролем, щоб не нагнітати обстановку вдома.
 
Стрілець
 
Багато планів, які ви збиралися здійснити в даний період, зірвуться. Не засмучуйтеся, а придумайте їм альтернативу. Не звинувачуйте оточуючих за їх помилки: краще зверніть увагу на себе, щоб не робити промахи. Будьте поблажливі до близьких людей.
 
Козеріг
 
Якщо вам зараз знадобиться підтримка, зверніться за нею до сім'ї, а не до друзів. Вони навряд чи допоможуть в складній ситуації. Непросто буде з грошима, але ви впораєтеся. Переживіть цей період, постарайтеся не залазити в борги. Після 19 червня ситуація стабілізується.
 
Водолій
 
Якщо ви щось комусь обіцяли, стримайте своє слово. Інакше виникнуть конфлікти і повернути прихильність ображеної людини буде непросто. Період підходить для занять спортом, підготовки до пляжного сезону. Ваше перетворення не залишиться непоміченим.
 
Риби
 
У цей період зірки рекомендують вам займатися творчістю. Ви отримаєте задоволення, крім того, хобі вдасться монетизувати. Імунітет може дати збій: є ймовірність підхопити застуду. Будьте напоготові! Висипайтеся і менше нервуйте в ці дні.