Дуже багато факторів впливають на характер і долю людини: генетика, виховання, час і місце народження, знак зодіаку, ім'я і навіть перша буква імені.

 А. Перша в алфавіті і в житті. Жінки, імена у яких починаються на «А», з дитинства виявляють лідерські якості. Рішучі, самостійні, активні та амбіційні вони часто стають керівниками. Часто ласі на лестощі, не люблять під когось підлаштовуватися, неохоче йдуть на компроміси. Люблять комфорт, але не схильні до ведення домашнього господарства.

 
Б. Чуттєві і романтичні, їх почуття завжди приховані від сторонніх очей. Вони сповнені протиріч: наприклад, жіночні, але обожнюють полоскотати нерви екстремальними видами спорту, цілеспрямовані і самостійні, але не відмовляться від підтримки багатого покровителя.
 
В. Наділені уявою і прекрасною інтуїцією, не завжди здатні відрізнити одне від іншого, правду від вигадки, передчуття від фантазії. Звикли ставити перед собою і добиватися великих цілей. Відкриті і товариські, зовсім не вміють брехати, не здатні на зраду. Пристрасні і віддані партнери, при цьому очікують того ж від чоловіка.
 
Г. Неймовірно чарівна - її посмішка здатна обеззброїти будь-кого і відкрити перед нею всі двері. Чоловіки часто дружать з нею, так як знають, що в скрутну хвилину завжди можна розраховувати на її підтримку. Інтелектуалки, які не поспішають виходити заміж, так як дуже ретельно вибирають собі партнера.
 
 
Д. Вони міцно стоять на ногах: прагматичні і практичні, цілеспрямовані, часто вперті, важко визнають свої помилки. При цьому жіночні й чарівні, вірні хранительки домашнього вогнища. Сім'я для них завжди на першому місці. Ніколи не стануть зустрічатися з чоловіком заради розваги, тільки з прицілом на майбутнє.
 
Е. Товариські і комунікабельні. Вони завжди в центрі подій, в постійному спілкуванні, обміні ідеями та новинами. Яскраві і привабливі, не відчувають нестачі в чоловічій увазі. Як правило, не обмежуються одним заміжжям. Чуйні і проникливі, при цьому волелюбні і не терплять рамок і обмежень.
 
Ж. Емоційні, імпульсивні, з загостреним почуттям справедливості. Заради щастя своїх близьких готові на все. При цьому можуть вправно маніпулювати оточуючими, так як «краще знають, що їм потрібно». В душі сентиментальні, не здатні до обману, вони краще підуть від відповіді зовсім. Здатні на емоційні вчинки, про які потім жалкують.
 
З. Вічні дівчатка, які вважають за краще жити в «рожевих окулярах» і не готові брати на себе будь-яку відповідальність. Мрійниці і фантазерки, часто вибирають творчі професії. Люблять бути в центрі уваги, ласі на лестощі. До свого обранця придивляються довго, але вже якщо зупиняють на ньому вибір, будуть вірні йому незважаючи ні на що.
 
І. Часто обдаровані в різних сферах мистецтв. Люблять життя у всіх його проявах: з жадібністю вбирають все, що відбувається навколо. Часто вибирають духовний шлях розвитку. Хоча їх витонченість і вишуканість не скасовує прямолінійності у висловлюваннях. Якщо їх щось не влаштовує, ніколи не стануть терпіти або лицемірити.
 
К. Чутливі, легкозбудливі, схильні приймати все, що відбувається близько до серця. Не готові до компромісів - їх девіз: «Все або нічого!». Вміють зберігати чужі таємниці, тому часто стають «жилетами» для близьких і не дуже людей. При цьому своїми секретами діляться неохоче, про їхнє особисте життя мало що відомо, навіть рідним. Дуже сексуальні.
 
 
Л. Справжні естети. Вважають, що в житті має бути все прекрасно: тому із задоволенням витрачають гроші на свій зовнішній вигляд і навколишній їх інтер'єр. Крім зовнішньої, мають і внутрішню красу, артистичні здібності, витончений смак. Злегка легковажні, можуть наступати кілька разів на одні і ті ж «граблі». При цьому прекрасні господині, уважні до комфорту близьких людей.
 
М. Де б не з'являлися ці жінки, вони обов'язково в центрі уваги. Інтелектуальні, цікаві співрозмовники зі своїм поглядом на світ. Допитливі і цікаві, трохи нетерплячі, їм все потрібно перевірити на собі. Вони здатні проявити себе як в науці, так і в мистецтві. В юності часто роблять помилки. З віком стають хорошими дружинами і матерями, цінують дружбу і затишок.
 
Н. Рамки і шаблони - не для них. Найгірша образа - це порівнювати їх з кимось іншим. Яскраві і оригінальні, з хорошою уявою та інтуїцією. Ніколи не погодятьсяна нудну, монотонну, нецікаву їм роботу, навіть якщо вона обіцяє хороший дохід. При зовнішньої відкритості і товариськості дуже вибагливі у виборі друзів і партнерів. З особливою увагою ставляться до свого здоров'я.
 
О. Дівчата, чиє ім'я починається з цієї літери, відрізняються завзятістю і працьовитістю. Вони не можуть сидіти на одному місці, їм життєво необхідно постійно розвиватися і вчитися чомусь новому. Крім того, Ольги, Оксани, Олени та Олесі впевнені в собі, і це часто допомагає їм досягати своїх цілей.
 
П. Власниці імені на цю букву є натурами спокійними і розсудливими, вони рідко роблять необдумані вчинки. При цьому вкрай емоційні і чутливі. Ці дівчата завжди дбають про те, що про них думають оточуючі.
 
Р. Вважаються натурами енергійними та оптимістичними. Вони рідко скаржаться на негаразди життя, зате завжди заряджають своїм позитивом оточуючих. Також дівчата, чиє ім'я починається на цю букву, завжди уникають конфліктів і будь яке зауваження на свою адресу намагаються переводити в жарт.
 
 
С. Світлани, Софії, Сабіни, Стефанії і Сари люблять виділятися з натовпу. Причому для них не важливо, якими способами вони цього досягатимуть: зовнішністю, поведінкою або успіхами в кар'єрі або особистому житті. У будь якому випадку сірі будні як у всіх їх навряд чи порадують. При цьому ці дівчата дуже тактовні і доброзичливі.
 
Т. Дівчата, чиє ім'я починається з цієї літери, вважаються натурами пристрасними, товариськими і відкритими. Також їм властиво надихати інших на ті чи інші звершення і беззастережно вірити в успіх. Правда, часом Тетяни, Таїсії, Тамари і Терези можуть бути занадто прямолінійними в своїх судженнях.
 
У. Імена, які починаються на цю букву, звучать незвично. І ця незвичайність простежується і в характері Улян, Устинов і Урсул. Ці дівчата дуже чутливі і буквально бачать оточуючих наскрізь. Крім того, їм властивий прояв великодушності до інших.
 
Ф. Фаїни, Фатіми і Фріди найчастіше вибирають сім'ю, а не кар'єру. Для них вкрай важливо про когось піклуватися і створювати затишок і комфорт в своєму будинку. Вони дуже жіночні і м'які, але при цьому можуть постояти за себе і відповісти кривдникові.
 
Х. Дуже цілеспрямовані натури. У них завжди є на все своя думка і вони готові її відстоювати, чого б їм це не коштувало. Для них важливий статус і матеріальне становище, але при цьому вони завжди щедрі й добрі до оточуючих. Можуть захоплюватися філософією і психологією.
 
Ц. Представниці імені, яке починається з цієї літери, відрізняються дотепністю і почуттям гумору. Вони завжди оточені увагою і не уявляють своє життя без людей. Правда, на вигляд можуть здаватися занадто примхливими і навіть зарозумілими.
 
Ч. Імен, які починаються на цю букву, дуже мало. І ті дівчата, хто їх носить, швидше за все, повільні і дуже сприйнятливі до навколишнього світу. Вони артистичні і дуже талановиті, але бувають не впевнені в своїх силах, більше думають про інших, ніж про себе.
 
Ш. Відрізняються скромністю і спокоєм, мрійливістю і романтичністю. Вони люблять контролювати ситуацію і не люблять змін. Більше слухають, що говорять.
 
Ю. Поєднують в собі цілеспрямованість і м'якість. І ці риси характеру можуть допомогти досягти успіху як в кар'єрі і саморозвитку, так і в сімейному житті. Також цим дівчатам властиво більше думати про себе, ніж про інших.
 
Я. Представниці імен, які починаються на я, відрізняються упевненістю в собі і самодостатністю. Вплинути на них дуже складно. Ще Яни, Ядвіги, Ярослави і Яніни енергійні і вимогливі до оточуючих, часом можуть бути меркантильними.