фото ілюстративне
Він вважає мене товстої? Я здаюся йому пристрасною? Дівчатка, прийшов час показати цьому маленькому, противному внутрішньому голосу червону картку і нарешті вимкнути його під час сексу!

1. Так: відпустити себе і розслабитися

Під час сексу не думайте про те, чи подобається процес партнеру чи ні. Просто дозвольте собі відключити хід думок і зануритися в насолоду. Ніщо не приваблює партнера більше, ніж жінка, яка розслабляється, розповідає, показує і дозволяє відчути, що їй це подобається, і що чоловік збуджує її. Менше думок - більше почуттів!

2. Ні: секс по списку справ

Не зациклюйтеся на позах, відповідь у ласках, демонстрації знань його ерогенних зон і умінь поводитися з його тілом. Розслабтеся і просто дозвольте цьому статися. Секс означає відчувати, відчувати, розслаблятися, але також палати пристрастю, виробляти іскри і майже вибухати. Це найважливіше. Не вмикайте секс в список рутинних справ, а краще впишіть його в список бажань і починайте насолоджуватися.

3. Так: залишити відгук

Покажіть йому, що він робить добре, і що вам не подобається, даючи йому зворотний зв'язок. Неважливо, як ви будете це робити. Ви можете важко дихати, стогнати, звиватися. Або просто прямо говорити йому про відчуття і хвалити його. Також подумайте, яка поведінка партнера допоможе зробити вашу ніч ще спекотніше. Нехай партнер розповість і покаже, що заводить його. Отже, дерзайте!

4. Повністю відмовитися від контролю

Навіть під час процесу, що дарує насолоду, потрібно зберігати контроль. Переконайтеся, що ви контролюєте його збудження. Це особливо важливо з чоловіками, які люблять поспішати і єякулировати раніше. Інакше секс буде занадто коротким, і ви не встигнете навіть наблизитися до кульмінації. Тому злегка відсуньтесь, коли помітите, що він вже не далеко від фінішу, тим самим ви продовжите його солодкі «страждання». І вам буде забезпечено більше задоволення.

5. Ні: відсутність прелюдії

Іноді партнери поспішають і забувають, що очікування і передчуття - це насправді краще. Навіть в сексі. Коли обидва повільно підсилюють збудження і майже тануть від бажання, секс стає тільки краще. Тому не шкодуйте час на прелюдію. Насолоджуйтесь і повільно «розігрівайте» свої відчуття.

6. Так: відкрийте для себе секс-іграшки

Ви вважаєте, що секс-іграшки потрібні тільки самотнім людям? Це далеко не так! Сучасні чоловіки перестають бути категоричними щодо секс-іграшок. Для них вібратор більше не символізує сигнал тривоги і змагання в ліжку. Вони розуміють, що вібратор може тільки допомогти поліпшити секс. Але вибирати іграшку краще удвох - сюрпризи тут недоречні.

7. Немає: відсутність мастила

Секс - це не «сухий» процес. Хороший секс мокрий і слизький, спітнілий і перехоплює подих. Тому використовуйте переваги гелів. Вони зроблять слизові оболонки більш вологими, а дотики - більш чуттєвими. Спробуйте. Мастило дає дуже багато переваг! Але враховуйте, що презерватив не сумісний з гелями на масляній основі.

8. Ні закритим очам

Якщо ви закриваєте очі під час сексу, ви втрачаєте багато. Зрештою, вашому партнерові неймовірно приємно дивитися вам в очі і вловлювати в них відгук на його старання. Багато що зміниться і для вас: секс буде більш інтимним, емоційним, чуттєвим. Тому під час сексу тримайте очі відкритими!