Гороскоп
З 1 по 4 червня - зростаючий Місяць. В даний період з'являться можливості сприятливі для вирішення фінансових питань, пошуку нових джерел доходу та для важливих практичних справ. 5 червня - повний Місяць. У цей день краще утриматися від важливих справ і придбань, імовірний обман і помилки. 6 і 7 червня - спадаючий Місяць. Це гарний час для важкої роботи, планети дають витривалість.

 Овен

Якщо ви ще не освоїли техніки медитації, пора це зробити. Адже найближчий час буде таким активним, що вам знадобиться відпочинок. Не давайте зараз ніяких обіцянок: велика ймовірність, що ви їх не стримаєте.
 
Телець
 
Успіх закрутить вам голову, і ви ризикуєте втратити набуті результати. Спустіться з небес на землю. Зараз рекомендується продумати майбутні великі витрати, щоб зрозуміти, як ви зможете на них заробити. Період сприятливий для зачаття, а також для народження дітей.
 
Близнюки
 
За що б ви зараз не взялися, вас чекають швидкі і приємні результати. Так що визначте для себе пріоритети і дійте! Період гарний для накопичення. Алкоголь зараз категорично протипоказаний: можете наробити чимало лиха.
 
 
Рак
 
Ваша мінливість в ці дні може кого завгодно вивести з себе. Перш за все будуть страждати близькі люди. На цьому тижні з'явиться можливість проявити себе на роботі: не пропустіть її! Витрачайте менше грошей на їжу і господарські дрібниці - на цьому зараз можна заощадити.
 
Лев
 
Будьте готові до деяких несподіванок, які відбудуться у вашому житті. Для когось вони виявляться приємними, але для більшості Левів – не приємними. Справитися з проблемами допоможе сім'я. Будьте акуратніше зі строгими дієтами, віддайте перевагу просто здоровому харчуванню.
 
Діва
 
Нарешті ваше особисте життя заграє фарбами. Причому емоції ви відчуєте найпозитивніші – кохана людина буде тільки радувати! Тим Дівам, хто вважає за краще до останнього не віддавати борги, зараз краще переглянути свою позицію. Відсотки можуть нагадати про себе.
 
Терези
 
Ваше матеріальне становище в даний період багато в чому залежить від інших людей і вашої здатності долати труднощі і вирішувати проблеми. Можливі грошові відносини з окремими людьми або організаціями, взаємодопомога і взаємоконтроль. Можуть вирішуватися старі питання, що стосуються спадщини, аліментів, страховок, податків, кредитів. Нові кредити брати в цей період небажано.
 
Скорпіон
 
Чи не найкращий період для вирішення матеріальних питань і збільшення доходів. Планети схиляють до витрати коштів, а не їх накопичення і примноження. Та й витрачати їх краще в першій половині тижня, так як друга половина несприятлива для серйозних придбань. Дальні поїздки теж краще планувати на першу половину тижня: у другій половині вони можуть принести зайвий клопіт і витрати.
 
 
Стрілець
 
Час вирішувати питання, пов'язані з боргами, кредитами, спадком або страховками. Прагніть укластися в першу половину тижня. У другій половині можуть виникнути труднощі і перешкоди. У другій половині тижня можуть бути зайві витрати, пов'язані з поїздками або навчанням.
 
Козеріг
 
Цей час більше сприяє духовним та інтелектуальним заняттям, відпочинку і подорожам, ніж матеріальним турботам.
 
Водолій
 
Матеріальний успіх можливий через власну працю, уважне і відповідальне ставлення до своїх обов'язків. Хороші відносини з начальством і підлеглими теж сприяють успіхам в професії, що, звичайно, повинно принести гарну винагороду. Але сильно ризикувати не варто, ви можете переоцінити свої можливості і здібності.
 
Риби
 
Друзі сповнені грандіозних планів, і ні за що не заспокояться. Шанувальники чи шанувальниці  теж налаштовані досить рішуче, але романтика романтикою, а про сім'ю намагайтеся не забувати.