Ці жінки — гримуча суміш як для чоловіків, так і для жінок, тому вони дуже часто стають об'єктом чорної заздрості. Кожна жінка красива по-своєму, а негарні — не існує, інформує. Але є інший тип панянок — від них сходять з розуму натовпи шанувальників, їм заздрять чорною заздрістю, вони бажані й кохані.

Правда, така популярність не завжди приносить щастя. А фатальні стосунки, любов і пристрасть, як правило, не вічні, хоч і надовго залишаються в пам'яті. Але цього ніхто не розуміє, тому ці персони завжди оповиті плітками, інтригами, а заздрість постійно дихає їм в спину.

Астрологи розповіли, кому з жінок за знаком Зодіаку постійно заздрять чорною заздрістю.

Стрільці

Жінки-Стрільці врізаються в пам'ять чоловіків, залишаючи незгладимий слід в серці. Вони запросто можуть заграбастати чужого чоловіка, і їх навіть не будуть мучити докори сумління. Представниці цього знаку легкі натури, завжди веселі й безпосередні, вміють знаходити правильний підхід до осіб протилежної статі. І дуже часто стають не просто коханкою, а кращим другом, наставником і порадником.

Крім того, ці леді дуже педантично ставляться до свого зовнішнього вигляду, і навіть якщо він не відповідає стандартам краси — Стрільці все одно будуть виглядати чарівно. Річ у тім, що вони володіють незвичайним природним магнетизмом, а також вміють акцентувати увагу на красивому, приховуючи недоліки.

За цими жінками ходить успіх по п'ятах, якщо вони навчаться правильно користуватися своїми здібностями. Ці жінки — гримуча суміш як для чоловіків, так і для жінок, тому вони дуже часто стають об'єктом чорної заздрості.

Читайте ще: які Знаки зодіаку найбільше всіх злопам`ятні

Козероги

На жінок-Козерогів дуже часто наводять різні вроки. Іншим жінкам чомусь дуже подобається псувати їм життя, що, власне, і не дивно. Адже жінки-Козороги — еталон жіночності. При цьому це ідеальний тип жінки-лідера, за якими підуть люди, яких хочеться слухати і слідувати їх радам.

З ними приємно не лише спілкуватися, але й працювати. Вони ставлять перед собою чіткі цілі і їх швидко домагаються. Їм заздрять не лише жінки, але і чоловіки. До речі, Козороги відмінно розмежовують роботу і особисте життя. Тому навіть якщо вони грають роль залізної леді на професійному поприщі, то вдома в руках чоловіка вони розчиняються.

Доля прихильна до жінок-Козерогів, якщо тільки вони не заплямували свою карму в минулому житті. Фортуна завжди на їх боці, як і чоловіки, і гроші, і просте маленьке жіноче щастя.

Риби

Представниці цього знака Зодіаку — дуже яскраві і ексцентричні дамочки, які самі собі на умі. В них є якась легкість і драма — одночасно. Вони сповнені таємниць і загадок, їх потрібно домагатися, причому не завжди звичайними способами.

Риби розуміються в моді, стилі і вміють просто бути красивими. Вони допитливі особистості, хоч трохи й ледачі. Все це вкупі робить Риб кимось не від світу цього, що дико приваблює чоловіків. Риби в їх очах здаються слабкими, беззахисними, але страшно сексуальними. Ось і виходить так, що біля їх ніг завжди дуже багато шанувальників.

Але ці жінки не завжди грають за правилами, іноді заграються. У результаті свій фатальний образ міняють на образ навіженої, склочної і надмірно примхливої жінки. Загалом, представницям цього знаку не можна випускати своїх демонів назовні, інакше вся картина псується.

Астрологи стверджують, що у Риб дуже сильний характер, зламати який практично неможливо. Такі дівчата дуже розважливі й логічні у своїх вчинках. 

Джерело