Помста – страва, що подається холодною. Однак далеко не всі люди здатні довго злитися, будувати плани помсти і в зручний момент влаштувати "страту" кривдника. Астрологи упевнені, що рівень злопам'ятності багато в чому залежить від знаку Зодіаку.

Найбільш мстивими знаками, здатними на підступність, є Скорпіони, Тельці і Козероги.

ТЕЛЕЦЬ

Тельці ображаються дуже темпераментно. Кривдникові краще поквапитися з вибаченнями, щоб на перший раз заслужити прощення, але, якщо він цього не зробить, то знайде небезпечного ворога. Тельці не прощають образи і можуть як безжально одразу завдати удару, так і затаїти образу і помститися трохи пізніше. Але в будь-якому випадку, мало кривднику не здасться.

Іноді методи помсти Тельців бувають дуже витонченими. Представники знаку можуть бути досить підступними і зробити своїх союзників, друзів, колег і покровителів ворогами свого ворога. В оточенні недоброзичливців кривдник підніме білий прапор, але буде вже пізно.

СКОРПІОН

Скорпіони вміють мститися красиво. Вони гордо відійдуть від кривдника, обдавши його хвилею показної байдужості, але запам'ятають образу на все життя. Не варто думати, що вони викреслять з пам'яті приниження або образи. Навіть через десятиліття, якщо випаде слушна нагода, вони помстяться.

Скорпіони витончені месники. Представники знаку можуть сплести таку павутину, в яку їх кривдник потрапить, навіть не здогадуючись про пастку. Коли "жертва" повністю влипне в павутину, Скорпіон завдасть удар і буде насолоджуватися ефектом.

КОЗЕРІГ

Козероги не лаються, не розпускають руки, якщо їм нанесли образу. З'ясувань відносин не буде, Козероги до цього не опустяться. Представники цього знаку можуть тримати емоції під контролем і, вже заспокоївшись і взявши себе в руки, вирахують слабке місце ворога і вдарять саме по ньому. Про милосердя Козорогів можна не просити, вони злопам'ятні і не прощають навіть випадково завдані образи.

Якщо вони вважатимуть помсту недостатньою, то будуть продовжувати мстити малими дозами, вимотуючи кривдника і перетворивши його існування в очікування проблем. 

Джерело