Дні сили – це час, коли зорі, планети Місяць перебувають у гармонії один з одним. На відміну від небезпечних днів квітня 2020 року, дні сили у квітні дають можливість найбільш ефективно виконувати запланованим.

Головне правило у дні сили, на якому наполягають астрологи – бути позитивно налаштованими, залишатися собою і завжди пам’ятати про життєві цінності і цілі.

3 і 4 квітня

В ці два дні Місяць зростає у сузір’ї Лева, що принесе багато енергії, яку можна витрачати на свій розсуд. Головна рекомендація астрологів на п’яницю, 3 квітня, і 4 квітня, субота, – нікуди не поспішати. Наприкінці тижня багато людей захочуть відпочити, розслабитися, провести час у приємному спілкуванні, навіть, через сучасні засоби зв’язку. Місяць буде допомагати реалізувати такі плани.

Буде корисно використати надзвичайний прилив енергії для спілкування, заняття спортом, для домашніх справ і вирішення робочих питань. Зважаючи на карантин, все це можна робити, знаходячись вдома. Тому що сучасні гаджети дозволяють організовувати онлайн конференції й інші види спілкування на відстані.

9 квітня – день підвищеної інтуїції

Чудові умови для роботи і кохання створить Місяць, який перебуває у спадаючій фазі у знаку Скорпіона. Головна порада на день сили 9 квітня – не відкладати вирішення складних питань. Потрібно вирішувати одразу, адже позитивні думки цього дня, залучатимуть хороші події у життя.

Астрологи рекомендують прислухатися до свого внутрішнього голосу в цей день, тому що він стане головним порадником на шляху до успіху, щастя і стабільності. Скорпіон і Місяць загострять інтуїцію.

Читайте також: небезпечні дні квітня 2020 року

14 квітня

Сприятливий день для духовних пошуків. В цей день добре відвідати службу у церкві, читати молитви, займатися духовними практиками, проводити медитації. У вівторок, 14 квітня, спадаючий Місяць перебуває у сузір’ї Козерога. Це позитивно вплине на життя людей, які схильні до самоаналізу. Всесвіт нагородить тих, хто не боїться відмовлятися від чогось і пробувати залучити нове у своє життя.

Чудовий день, щоб відмовитися від поганих звичок, просити пробачення у того, кого образили у минулому. В такі дні сили вирішується багато конфліктів, тому не бійтеся вибачатися і вибачати.

22 і 23 квітня

У другій половині квітня, у дні сили 22 і 23 квітня відбувається чудове космічне явище – зорепад Ліріди. Його можна спостерігати у північній півкулі, цей зорепад відомий ще з прадавніх часів. Вважається, що в такий період, більшість людей відчуває емоційний підйом. Завдяки цьому стає легше долати перепони, вирішувати повсякденні питання, і настрій завжди гарний і позитивний.

Творчі люди відчувають неймовірне натхнення, тому багато людей можуть приймати неординарні рішення. 23 квітня відбувається Молодик у знаку Тільця, шо вказує, що початок нових справ буде успішним.

26 квітня

Поєднання планети Уран з Сонцем створить позитивний аспект для людей, які налаштовані на гарні зміни у всіх сферах життя. Завдяки свої енергетиці, планета Уран залучить у життя багато змін,. А Сонце у цьому поєднанні додасть сили і необхідні емоції для правильного сприйняття цих змін.

Астрологи в цей день рекомендують займатися улюбленими справами, важливими саме для Вас. 

Джерело