фото ілюстративне
У квітні буде 5 складних днів, коли не можна ризикувати. Небезпечні дні виникають через перебування планет і зірок у дисонансі. Тому дуже важливо правильно запланувати такі дні, щоб мінімізувати небезпеку і негативний вплив.

Середа, 1 квітня

1 квітня – день внутрішнього дисонансу. В цей день, 1 квітня, зростаючий Місяць перебуває у сузір’ї Рака. Водна стихія Рака у поєднанні з активним Місяцем змусить людей хвилюватися часто безпідставно, що породить багато внутрішніх проблем. Хвилювання і внутрішній неспокій, будуть породжувати спалахи егоїзму, зацикленості на собі.

Не варто у небезпечні дні, такі як 1 квітня, робити великі покупки — купуйте тільки саме необхідне.

В особистому житті деякі люди відчують поштовх до зрад. В такі дні складно протистояти різним спокусам, тому астрологи радять не показувати нікому свої негативні риси. Будь-яка агресія може спровокувати сварки, наслідки яких можуть бути катастрофічними.

Середа, 8 квітня

День непередбачуваних подій буде через Повний Місяць у сузір’ї Терезів. Ситуацію ускладнить те, що 8 квітня буде супермісяць, тобто Місяць буде у перигеї – найближча відстань до Землі. Через це він виглядатиме яскравіше.

Вважається, що в такі дні часто стаються такі речі, які не залежать від людини. При цьому досить рідко такі події бувають позитивними. Найголовніше — не піддатися в цей день паніці, не можна змінювати плани, а треба діяти згідно ним. Астрологи рекомендують залишатися спокійними в будь-якій ситуації. Тільки так можна буде стабілізувати своє становище.

Читайте також: фінансовий гороскоп для всіх знаків зодіаку на квітень

Субота, 11 квітня

Місяць встановлює жорсткі рамки цього дня. В цю суботу наш супутник перебуває у знаку Стрільця, що може принести багатьом людям неприємні події. Неприємності ж можуть призвести до зміни планів, часто в останній момент. Наприклад, запланований відпочинок, доведеться перенести через якісь невідкладні справи. Тому субота може стати нервовою, а на фоні загального складного становища у країні, може статися нервовий зрив. Потрібно налаштуватися на позитив, принаймні бути готовим до зриву планів, щоб спокійно їх сприймати.

Понеділок, 20 квітня

Астрологи назвали цей небезпечний день – днем обману і ревнощів. Овен, у якому перебуває спадаючий Місяць, своєю енергетикою і нестриманістю, буде провокувати багато негативних дій. Люди будуть намагатися маніпулювати, прикидатися, обманювати, часто ревнувати безпідставно. Добре день пройде у тих людей, хто вміє і бажає робити щось для інших.

В цей день не можна перекладати відповідальність на інших, не варто критикувати безпричинно, щоб не створювати конфліктні ситуації. Не можна добиватися бажаного, використовуючи вдавання і обман.

П’ятниця, 24 квітня

День конфліктів і сварок прогнозують фахівці в час зростання Місяця у знаку Тільця 24 квітня. Зросте число конфліктів і непорозумінь в робочих питаннях, в особистих, у спілкуванні зі знайомими. Варто уникати скупчення людей, не треба брати участь у дискусіях – вони будуть контрпродуктивними.

Не варто робити покупки чи планувати поїздку, хай і не далеко. Це пов’язано з тим, що люди будуть схильні до обману, будуть різкі зміни настрою. Особливо небезпечним буде спілкування з людьми, які мають запальний, імпульсивний характер. 

Джерело