Хто буде найбільш везучий у фінансовій сфері в розпал весни? А кому із зодіакальних знаків доведеться серйозно затягувати паски й економити, щоб дотягнути до наступного надходження? Дізнайтеся в фінансовому гороскопі на квітень 2020 року.

ОВЕН

У Овнів у першій половині квітня 2020 у фінансовому плані буде відчутно негативний вплив зірок. Це принесе вам напругу в матеріальній сфері та змусить задуматися про джерела доходу. Звідси – занепад настрою і сил.

ТЕЛЕЦЬ

Місяць для Тельців буде складним і цікавим одночасно. У квітні 2020 буде сильне бажання заробляння грошей, іноді навіть за допомогою фінансових авантюр. Одночасно вас чекають більш-менш великі витрати.

БЛИЗНЮКИ

Квітень 2020 буде непростим для Близнят. Вам буде властива часткова відсутність грошей або ж їх безглузде накопичення. Якщо усунути вашу скупість неможливо, то потрібно постаратися хоча б її приглушити.

РАК

Рак стане більш незалежною в матеріальному плані людиною. У квітні 2020 з'явиться схильність до накопичень, аж до жадібності. Однак ваша практична спрямованість дозволить вам придбати престиж через гроші.

ЛЕВ

У квітні 2020 на фінансовому плані Лев проявить твердість і впертість в мисленні, але при цьому повне невміння раціонально планувати витрати. У вас буде надмірна схильність до зациклення на матеріальних проблемах.

ДІВА

Дів чекають ділові зв'язки, що дозволяють істотно поліпшити матеріальне становище. Ви зможете використовувати свою чарівність для досягнення корисливих цілей. У квітні 2020 про вас можна сказати, що гроші йдуть до грошей.

ТЕРЕЗИ

У квітні 2020 представників знаку Терези буде переслідувати прагнення до матеріального благополуччя і, що найголовніше, здатність отримати його. Сміливо беріться за справи і проекти, які потенційно вигідні – нехай не відразу.

СКОРПІОН

Скорпіонів в квітні 2020 чекає несподіване отримання грошей. При цьому ви будете начебто відірвані від реальності – в пориві до багатства, комфорту і розкоші проявиться ваше мінливість і дивні смаки.

СТРІЛЕЦЬ

Зірки радять не культивувати в собі жадібність і розбещеність. Стрільців у квітні 2020 буде переслідувати незадоволеність життям і схильність до безглуздих витрат. Але не варто проявляти поганий смак.

КОЗЕРІГ

У квітні 2020 Козороги зможуть довести всім, що вміють заробляти гроші. Ваш високий рівень ділових якостей, тверезий і практичний розум приведуть вас до здатності забезпечити себе і близьких людей, а також вигідних вкладень.

ВОДОЛІЙ

Середина весни у Водоліїв ознаменується проявом здатності правильно вести фінансові справи. Також можливе самостійне створення власної справи, яке в майбутньому буде приносити дохід.

РИБИ

У цьому місяці представників знака Риби чекають необґрунтовані витрати через бажання справити враження, а тому ваші запити часто будуть перевищувати потреби. Ретельно вибирайте кому довіряти і з ким працювати.

Читайте також: три знаки Зодіаку, які зустрінуть свою любов у квітні