Весна - пора кохання та романтики. Пропонуємо до вашої уваги гороскоп на березень для всіх знаків зодіаку. Кого чекає велике кохання, читайте далі.

Овен

У Овнів в березні 2020 висока ймовірність доленосного знайомства, яке може перерости в нові щасливі стосунки. Головне – не втрачайте голову і не намагайтеся перевиховати людину під себе.

Телець

У березні вам доведеться багато працювати, тому на вашу другу половинку у вас може залишитися зовсім небагато часу! Намагайтеся правильно розподілити ресурси, щоб жодна зі сфер вашого життя не постраждала.

Близнюки

На початку весни в особистому житті Близнюків відбудеться радісна подія. Це може бути смс від давнього шанувальника, нові залицяння, або навіть у вас попросять руки і серця. Порада: саме час зараз приділити увагу зовнішньому вигляду і оновити гардероб.

Рак

Після зимового затишшя на особистому фронті в березні 2020 на Раків чекає пора поцілунків і романтичних побачень. Будьте готові до хвилі кохання, яка накриє вас з головою!

Лев

Уважніше озирніться навколо – чи не здається вам, що ви надто захопилися роботою і зовсім закинули своє особисте життя? Може, варто звернути увагу на того, хто домагається вашої прихильності? Саме в березні на Львів чекає велика любовна подія. Чим вона закінчиться, – вирішувати саме вам.

Діва

Дівам пора трохи знизити планку і перестати чекати на принца на білому коні. Інакше ви можете зовсім залишитися з носом. Будьте простіше і не відштовхуйте всіх підряд, можливо, іноді варто дати людині шанс, щоб дізнатися про неї багато нового!

Терези

Терезів у березні чекає відмінна можливість помандрувати! Якщо у вас поки немає пари, беріть із собою подругу: нові знайомства зроблять поїздку незабутньою.

Скорпіон

Скорпіони в березні можуть розслабитися і отримувати задоволення: навесні 2020 у вас все буде гладко і складеться саме собою. Ваша людина знайдеться, а на роботі передбачається період успіхів.

Стрілець

Стрільцям, які перебувають у стосунках, в березні варто бути обережнішими: можливо, одна з подруг таємно заглядається на вашого коханого. Ваш друг не підведе, а ось із заздрісною подругою навряд чи варто продовжувати спілкування. Самотні ж Стрільці зовсім скоро знайдуть свою другу половинку.

Козеріг

Березень для Козерогів буде насиченим. Одразу кілька кавалерів вирішать позалицятися до вас, тому постарайтеся, щоб ваше бурхливе особисте життя не завадило роботі: адже саме в березні висока ймовірність кар'єрного росту. А той, хто по-справжньому вас цінує, обов'язково вас дочекається!

Водолій

На Водоліїв першого місяця весни чекають сюрпризи в особистому житті. Пора розпрощатися з минулим і людьми, які вас не гідні, – нові почуття дуже швидко з'являться у вашому житті!

Риби

У березні в Риб є шанс повністю змінити своє життя: можливо, на вас чекає переїзд у нове житло або важливе знайомство. Головне – не сидіти під замком, виходити в люди, вчитися новому і більше знайомитися. 

Читайте також: фінансовий гороскоп на березень: які знаки зодіаку розбагатіють