Астролог Павло Глоба розповів, кому зі знаків Зодіаку у березні 2020 пощастить з роботою і фінансами більше всіх. Хто ж ці щасливчики, читайте далі.

ОВЕН 

Овнам в березні 2020 усміхнеться справжня удача. Нові прибуткові починання будуть приречені на успіх. Астролог радить представникам знака звертати увагу на знаки Всесвіту і повністю зануритися в роботу. Ділові якості Овнів допоможе виявити ретроградний рух Меркурія, який виявить ділові якості для підвищення щомісячного прибутку. Астролог рекомендує не лінуватися й уникати необдуманих покупок. 

ТЕЛЕЦЬ

У Тельців в цьому місяці будуть не рідко виникати спокуси форсувати робочі проєкти, що може зіграти в мінус для кар'єри. Особливо це буде проявлятися в другій половині березня. Астролог рекомендує представникам цього знаку Зодіаку не поспішати, стримувати емоції й більш раціонально підходити до розв'язання нагальних проблем і питань - тільки чітка і поступова реалізація планів дозволить досягти фінансового благополуччя, а воно в березні 2020 зумовлено зірками... якщо не "наламаєте дров". Так, кінець березня за прогнозами здатний принести вам суттєве поповнення бюджету.

РАК 

Для Раків настане сприятливий фінансовий період: премії, підвищення зарплати і успіх буде чекати навіть у тих справах, які раніше здавалися безнадійними. Астролог рекомендує уникати фінансових авантюр, бо вони можуть похитнути матеріальне становище. З 5 по 28 березня - найкращий час для серйозних рішень і дій. Астролог радить звертати увагу на грошові прикмети - вони допоможуть розбагатіти.

ЛЕВ 

У випадку з Левами в березні 2020 багатство може прийти в руки досить несподівано, воно немов звалиться з неба. Це може бути велика удача в лотереї, несподіваний спадок, раптові дивіденди від давно забутої справи. Астролог говорить про значну міру везіння, проте водночас нагадує приказку про лежачий камінь - важливо не просто чекати з моря погоди, але доводити до розуму свою корабелу, адже фортуна може прийти й завдяки нинішньому бізнес-проекту, а на щасливий лотерейний білет також необхідно витратити гроші.

ТЕРЕЗИ

Народжені під сузір'ям Терезів зможуть в березні показати, що назва знака Зодіаку дуже влучна - рахувати дзвінку монету можна буде досхочу, якщо виважено підійти до власних сил і не розтрачуватися на дрібниці. Покладіть на одну чашу ваг ваш найбільш грандіозний бізнес-проект, а на другу розмістіть старанність, поміркованість і цілеспрямованість, і при правильному балансуванню всі інвестиції окупляться сповна. Астролог рекомендує не намагатися робити сто справ одночасно, а реалізовувати задуми по мірі виконання.

СТРІЛЕЦЬ

Березень 2020 обіцяє бути динамічним і прибутковим для Стрільців. Початок весни особливо сприятливо підходить для зміни сфери діяльності, можливе відкриття своєї справи. Пошук додаткового доходу і самореалізації обіцяє бути успішним. Тих Стрільців, які будуть старанно працювати навесні, чекає велика винагорода. Астролог радить бути економними і не пускатися у всі тяжкі на початку весни. 

ДЖЕРЕЛО