Гороскоп
З 9 по 11 грудня - зростаючий Місяць. Справ буде так багато, що без делегування не обійтися. Не бійтеся перенаправляти завдання іншим людям і просити оточуючих про допомогу. В іншому випадку ви зведете власний запас енергії до нуля. 12 грудня - повний місяць. Менше думайте і більше відчувайте в цей день. Особливо це стосується особистого життя. Довіртеся своєму серцю, завдяки чому у вашому житті можуть відбутися дивовижні речі. З 13 по 15 грудня - спадаючий Місяць. В даний період особливо постраждають ті, хто звик звалювати на свої плечі всі справи. Можливо, саме зараз настане переломний момент у відносинах з чоловіком. Однак зірки радять будь-яке рішення зважувати.

 Овен

Для більшості Овнів цей тиждень складеться вельми вдало. З'явиться можливість проявити себе, продемонструвати свою відповідальність і професіоналізм. Це дуже цікавий період: Овни інтуїтивно відчувають, чого від них чекають, легко знаходять правильні рішення. Ваше чарівність і сексуальність залучать і нових шанувальників, і ділових партнерів. Але не варто приймати пропозиції, які обіцяють швидкий прибуток: швидше за все, вони виявляться нежиттєздатними. На вихідних ймовірна перевтома, апатія, прагнення до самотності. Намагайтеся більше відпочивати, а справи довірте перевіреним партнерам: вони допоможуть вам утриматися на плаву.
 
Телець
 
На цьому тижні у Тельців маса справ, з якими вони прекрасно справляються. Уміння знаходити компроміси, а також розвинена інтуїція дозволять вам взяти участь в прибуткових проектах. Доведеться чимось жертвувати, віддавати кармічні борги, але при цьому ви нічого не втратите: рано чи пізно все повернеться до вас з лишком. І ще одна порада: не потрібно так палко відстоювати свою точку зору, особливо якщо в глибині душі самі знаєте, що не маєте рації.
 
Близнюки
 
Це сприятливий час для духовного зростання, навчання, подорожей. Але майте на увазі: вам доведеться зіткнутися з безліччю стримуючих факторів, які не дозволять «відірватися від землі». Втім, завдяки сильній волі і чіткому розумінню своїх цілей ви зумієте досягти бажаного. На вихідних вірогідні складності в спілкуванні, прагнення замкнутися в собі. Навіть вдома, у колі рідних, ви будете почувати себе не цілком комфортно. Що ж, значить, прийшов час усамітнитися і розібратися в собі.
 
Рак
 
Цей тиждень - період цілком гармонійний. Ви зумієте проявити свої здібності, знайти нестандартні рішення службових проблем, піднятися по кар'єрних сходах. І колеги, і керівництво цінують ваші ідеї. До того ж у вас можуть з'явитися впливові покровителі. Тільки нікому не дозволяйте відривати вас від справ. Вихідні виявляться не такими вдалими: щось піде не за планом, від якихось планів доведеться відмовитися. Не намагайтеся будь-що-будь подолати всі перешкоди, просто почекайте до кращих часів.
 
Лев
 
Зірки радять Левам бути практичніше і не довіряти тим, хто обіцяє золоті гори. Повірте: зараз не час ганятися за журавлем, набагато важливіше утримати свою синицю. В даний період багато представників знака відчують втому, занепад сил. Намагайтеся більше відпочивати, тоді зумієте реалізувати свої плани, в тому числі фінансові. Тільки врахуйте: зараз не варто покладатися на колег і партнерів, краще діяти самостійно.
 
Діва
 
На цьому тижні фортуна на стороні Дів. Це один з найцікавіших і сприятливих періодів. Ви чарівні, енергійні, талановиті і здатні досягти будь-яких цілей. Крім того, зараз хороший момент, щоб зайнятися своєю зовнішністю, привести в порядок фігуру, оновити гардероб. Єдина проблема: окрилені успіхом, Діви будуть дивитися на світ крізь рожеві окуляри, тому часом не зможуть адекватно оцінювати ситуацію, власні сили та можливості конкурентів.
 
Терези
 
Зараз ви прагнете збільшити доходи, проте вам нелегко зібратися з силами, організувати себе. А невластива вам жорсткість і холодність в спілкуванні здатні стати причиною відчуження з близькими. Велика частина конфліктів і невдач другої половини тижня викликана вашим бажанням нав'язати оточуючим власні правила гри. Зараз не час диктувати умови, ризикувати, відправлятися в подорож. І не варто діяти з позиції сили - це негативно відіб'ється на відносинах з дітьми.
 
Скорпіон
 
Це період підвищеної активності. Приплив енергії, а також підвищення сексуальної привабливості, можуть обернутися новими романами, прагненням жити в повну силу. Однак розумніше трохи пригальмувати, інакше необдумані вчинки і надмірна марнотратність приведуть до фінансових проблем. На щастя, у більшості Скорпіонів знайдуться щедрі друзі, готові прийти на допомогу. Крім того, зараз сприятливий період для співпраці, так що постарайтеся знайти однодумців.
 
Стрілець
 
Дуже ймовірні зміни в кар'єрі: нова посада, зміна колективу або ж перехід на іншу роботу. У любовних відносинах також не виключені приємні сюрпризи. Тільки проявляйте активність - якщо не маєте наміру чекати біля моря погоди. Тиждень виявиться вдалим: ви відчуєте прилив сил, натхнення, відчуєте підтримку близьких - і зможете гори перевернути!

Козеріг
 
Вдалий період для поліпшення фінансового становища. Є шанс обзавестися корисними зв'язками, завдяки яким перед вами відкриються нові горизонти, представиться можливість розкрити свої таланти і отримати визнання. Правда, у багатьох Козерогів з'явиться схильність до розкоші і необдуманих витрат, що навряд чи сподобається їх діловим партнерам. На вихідних буде легко знайти спільну мову з оточуючими, зрозуміти і прийняти чужі ідеї.
 
Водолій
 
Це вдалий час, щоб залагодити фінансові та сімейні проблеми. На цьому тижні удача на вашому боці. Знайомства з цікавими людьми дозволять розширити соціальні зв'язки. А ваше красномовство і чарівність допоможуть знайти однодумців, а також нових шанувальників. Не варто бути надто недовірливими, інакше пропустите блискучі можливості. Та й взагалі, намагайтеся звільнитися від усього, що заважає вашому розвитку і просуванню до мети.

Риби
 
Перша половина тижня сприятлива для покупки нерухомості, предметів розкоші, а також для облаштування будинку. Тільки врахуйте: якщо повністю поринете в вирішення житлових та сімейних питань, забувши про службові обов'язки, начальство буде невдоволеним. Після 12 грудня проявляйте обережність: є ризик потрапити в неприємні, навіть екстремальні ситуації. З іншого боку, це відмінний час для творчості, коли ви зможете розкрити свої таланти і організаторські здібності.