Гороскоп
Цей рік був складним, наповненим багатьма подіями. Останній місяць року завжди відступає ревно і важко. В цьому році нам пощастило більше, ніж в попередні. Складність буде тільки в наповненості подій, а не в постійних нерозв'язаних питаннях.

 Овен

У  вашій професійній сфері, соціальному статусі і в цілому, в фінансовому становищі будуть зміни. У цьому місяці є можливість показати оточуючим свої досягнення. Навіть якщо рік не балував особливими перспективами, то, все упущене можна з легкістю наздогнати саме в цей місяць. Також, у багатьох Овнів буде бажання змінити роботу або діяльність. І саме цієї зими працевлаштуються за своїм призначенням багато Овнів.
 
Телець
 
Вас чекає великий прогрес практично у всіх сферах життя. Основні питання будуть пов'язані з тим, для чого ви живете, яке ваше призначення, і основне питання - як знайти себе в професії. Якщо ви не відчуваєте, що перебуваєте на своєму місці, і заробляючи гроші не відчуваєте розкриття повномірного внутрішнього потенціалу, то цей місяць вкаже де шукати себе. Вам надійде пропозиція або можливість, від якої просто неможливо буде відмовитися.
 
Близнюки
 
Живіть з впевненістю, що все вийде! Прагнення у всьому бути кращими і першими пробудять в вас планети в грудні. Доклавши певних зусиль, ви напевно цього досягнете. Більш того, лаври вам уготовані там, де ви навіть не розраховуєте. Приймайте похвалу і компліменти, але не зазнавайтеся.
 
 
Рак
 
Дайте минулому остаточно піти з вашого життя! Ви, Раки, схильні плекати спогади - як погані, так і хороші: мріяти і фантазувати, і в своїх фантазіях відправлятися в минуле, щоб знову пережити якісь події, іноді, щоб їх переписати. Зірки в грудні закликають відпустити те, що вже пішло. Поставити крапку і почати нову главу свого життя. Ось побачите: вона буде куди цікавіше!
 
Лев
 
Вірте в чудеса - і вони трапляться з вами! Почніть місяць з того, що сформулюйте свої бажання (без частки «не»!) Запишіть їх на листочку, а потім уявіть, що кожне збулося. Постарайтеся відчути момент здійснення бажання, випробувати хвилювання, душевний підйом, радість! А потім відпустіть бажання, забудьте про них! Чари починаються ...
 
Діва
 
Досягнувши вершини, не зупиняйтеся - прагніть до нової висоти! У цьому місяці у вас буде привід (а може і не один) собою пишатися: ви досягнете поставленої мети, а в чомусь навіть перевиконаєте свій план.
 
Терези
 
Довіряйте снам і передчуттям! У грудні дуже важливо слухати серце і діяти згідно з ним. Не завжди це буде просто: відповідь, що йде зсередини, може здаватися дурною і абсурдною! Але ви помиляєтеся. Поживіть з нею день-другий, і ви зрозумієте, що почуте - саме те, що ви хочете, і те, що вам зараз потрібно.
 
Скорпіон
 
Виходьте за рамки власних уявлень про життя! У грудні до вас прийде усвідомлення, що ви можете отримати набагато більше того, що маєте на даний момент: грошей, слави, любові, друзів - чого завгодно! У цьому місяці прокинуться внутрішні сили, з'явиться багато ідей, як досягти бажаного, справа за малим - їх реалізувати! З цим теж проблем не буде: гороскоп більш ніж сприятливий!
 
Стрілець
 
Цінуйте тих, хто поруч з вами! Ви вмієте дружити, мабуть, як ніхто інший. У грудні, під впливом планет, коло ваших друзів розшириться - в нього увійдуть люди з цікавими долями і незвичайними захопленнями.
 
Козеріг
 
Знаходьте баланс між особистим життям і роботою! Місяць вас чекає активний і, ймовірно, напружений - багато справ вам належить переробити в грудні! І як все встигнути? Грамотне планування і чітке дотримання режиму дня - так звучить рецепт успіху. Якщо у вас ще немає щоденника (органайзера), саме час їм обзавестися.
 
Водолій
 
Ставтеся до життя простіше! Зірки в грудні нагадують: «Все життя - гра!» Грайте, дорогі Водолії, і отримуйте задоволення! Через невдачі, якщо такі будуть, не переживайте - у вас буде можливість взяти реванш! І взагалі, якщо Всесвіт не дає те, що ви хочете, значить, він готує вам подарунок!
 
Риби
 
Настав час змінити «декорації»! Коли закриваються одні двері, відкриваються інша. Якісь двері в грудні закриються перед вами (і тоді нагадайте собі цю приказку!). Якісь ви закриєте самі. Перший місяць зими - час попрощатися з тим, що віджило, перестало радувати, і зробити крок назустріч чомусь новому: справі, хобі, любові, дому, нарешті.