Купи морозиво - допоможи дітям з вадами слуху і зору. У Рівному проходить благодійна акція, до якої може долучитися кожен. За символічну ціну 39 гривень рівняни можуть придбати морозиво і цим же підтримати діток Клеванської спеціалізованої школи №1. Деталі читайте і дивіться далі.

У центрі Рівного волонтери організували благодійну акцію. Небайдужі рівняни купують морозиво, натомість виручені кошти організатори віддають на допомогу у Клеванську спеціальну школу №1.

Люди приходять купляють морозиво за 39 гривень, але можна платити і більше, це на розсуд покупців. І всі виручені гроші будуть спрямовані на купівлю канцелярії діток, - розповідає керівниця благодійної організації "Дарунок" Марія Ясинчук.

Ініціатор акції Владислав, розповідає, що такий захід планували давно, але здійснили його, знайшовши добросовісну благодійну організацію.

Ми самі намагаємося допомагати діткам, ну взагалі людям, які цього потребують. І намагаємося зіінціювати в інших підприєств, щоб вони робили це так само.

Продавчиня Олена розповідає, рівняни з позитивом беруть участь в акції.

З самого ранку люди ідуть, люди допомагають, вони говорять, що дуже добре, що є такі люди, яким небайдужа доля інших діток.

Окрім дорослих рівнян, до акції долучилися і найменші.

Я купляю це морозиво, бо я хочу допомогти дітям, які зараз в інтернаті живуть, я хочу їх гарно зібрати для школи, канцелярію, щоб допомогти їм, - каже рівнянка Даринка, яка долучилася до акцї.

Акція у Рівному буде тривати ще 21 та 22 серпня. Тож усі небайдужі рівняни, просто купивши морозиво, можуть допомогти придбати шкільне приладдя для дітей з вадами зору та слуху.

Дивіться також: Вуличні музиканти: як у Рівному юні таланти заробляють на мрію?

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber