У найближчому сезоні зберігається популярний тренд на природність, який буде проявлятися і в фарбуванні волосся. Відповідно, в моді будуть плавні колірні переходи, що складаються з природних відтінків. Фарбування повинно бути якісним, а розтяжка кольору - акуратною.

Шатушь 

Шатушь надає локонам ефект вигорання на сонці, його ще називають французьким меліруванням.

Таке фарбування підійде як світлим, так і темним волоссям. Фарбування досить складне, тому що майстер повинен ретельно розтушовувати тон, щоб створити ефект природно вигорілого волосся. Коріння під час фарбування не будуть зачіпатися, а кінці традиційно висвітлюються і при бажанні колоріруются в потрібний відтінок. Головна перевага фарбування. Шатушь - відсутність необхідності в постійній корекції. Волосся може відрости, корекція може не проводитися півроку-рік, а зачіска все так же буде виглядати доглянутою.

Балаяж

Фарбування, яке притягує погляди, надає вишуканий шик і елегантність волоссю, в якому як не можна краще видно роботу майстра-колориста, як художника, це все про балаяж. Саме цей тип фарбування популярний вже протягом декількох років, і не збирається здавати позиції влітку 2019.

Така техніка фарбування передбачає виділення прядок, на яких виконуються прямі освітлюючі мазки, як робота художника, в перекладі балаяж і є малювання по волоссю. При фарбуванні балаяж, майстер немов малює картину на вашому волоссі з вишуканих природних відтінків. Тому дуже багато буде залежати від навичок майстра. Такий вид фарбування акцентує увагу на очах, вилицях, губах, підкреслюючи структуру спадаючих локонів. Фарбування балаяж можна носити від 5 до 10 місяців і воно буде виглядати приголомшливо.

АirTouch 2019

Техніка фарбування АirTouch пішла від її назви, що дослівно означає «дотик повітря». Тому що суть фарбування полягає в тому, що його роблять за допомогою фена. Волосся діляться на зони, потім береться невелике пасмо волосся і обдувається струменем повітря фена так, щоб від кожної з прядок залишилося приблизно 30-50% початкового об'єму, щоб прибрати всі короткі і слабкі пасма. І на ті волосся, які залишилися в руках майстра, наноситься фарба, при цьому відступивши від коренів 3-5 см (коріння потім тонуються).

Мідні відтінки 

Загальний тренд природності підтримують і мідні відтінки, які можуть бути як відверто рудими, так і горіховими з бурштиновим відливом.

Яскраві і нестандартні кольори 

Наприклад, на просторах Інстаграма можна зустріти безліч зарубіжних блогерів і зірок з кольоровими фарбуваннями в самі «дикі» і класні кольори: яскраво-рожевий, фіолетовий, синій і навіть зелений!

Для досягнення цього ефекту волосся необхідно спочатку грамотно знебарвити, і вже потімфарбувати. Підтримка такого кольору вимагає безлічі фінансових витрат і зусиль. Тому багато хто віддає перевагу кольоровому та сяючому меліруванню. Так, дуже поширеним фарбуванням є рожевий блонд. Ніжно-рожеві пасма доречно розподіляються серед світлого волосся і створюють «повітряний» і милий ефект.

Платиновий блонд

Популярним залишається платиновий блонд. Він повинен бути холодного відтінку, природність в цьому випадку - не те, за що варто боротися. Добре виглядає таке фарбування як на коротких, так і на довгому волоссі. Ось уже кілька років платиновий блонд залишається трендом. Можливо, і цей літній сезон буде не останнім. Такий відтінок волосся найкраще підійде дівчатам, світловолосим від природи. По-перше, їм буде простіше його досягти, а по-друге, він буде більш гармонійно виглядати з їх зовнішністю.