Загинули в серпні минулого року на Запорізькому напрямку. Сьогодні Рівне попрощалося відразу з двома Захисниками України. Обидва пішли на фронт добровольцями. Більш ніж пів року вважалися зниклими безвісти. Останню шану їм віддали в обласному центрі.

У Рівному попрощалися з двома добровольцями - Андрієм Костюкевичем та Ігорем Кудріним.

Ігор Кудрін народився на Хмельниччині. Згодом родина переїхала до Рівного. Тут він навчався, здобув фах газозварювальника. Коли розпочалось повномасштабне вторгнення з перших днів долучився до місцевої тероборони. На жаль, 1 серпня минулого року 55-річний головний сержант Ігор Кудрін загинув при виконанні бойового завдання на Запорізькому напрямку. У нього залишилася дружина та донька.

Андрій Костюкевич народився на Дубровиччині. Пізніше родина переїхала у Рівне, тут він і навчався.

Після повернення до мирного життя з АТО Андрій працював охоронцем. У квітні 2022 року він знову став на захист Батьківщини. Був нагороджений медаллю та відзнаками. На жаль, 36-річний старший лейтенант Андрій Костюкевич загинув 6 серпня минулого року під час виконання бойового завдання на Запорізькому напрямку.

Обидва Герої більш ніж пів року вважалися зниклими безвісти. Поховали Андрія Костюкевича на кладовищі “Нове”, а Ігоря Кудріна - на кладовищі у селі Ставки.