Вкотре нагадуємо: волонтери Рівного та області мають офіційні посвідчення встановленого зразка – Допомога армії – Рівне.

Представники координаційного центру волонтерської допомоги військовим "Допомога армії - Рівне " наполегливо рекомендують рівнянам завжди перевіряти документи у осіб, які збирають кошти на потреби військовослужбовців та поранених учасників АТО.

У місті активізувалося чимало псевдо волонтерів. Одні з них представляються учасниками неіснуючих благодійних організацій. Інші навпаки стверджують, що працюють у вже відомих волонтерських групах, хоча ЖОДНОГО ВІДНОШЕННЯ ДО НИХ НЕ МАЮТЬ.

Перед тим, як передавати кошти, продукти чи захисну амуніцію тим чи іншим волонтерам ВИМАГАЙТЕ офіційне посвідчення встановленого зразка – Допомога армії – Рівне .

Нагадуємо, волонтери «Допомога армії – Рівне » разом з представникам Рівне нської обласної ради, Рівне нської обласної державної адміністрації, Рівне нської міської ради утворили обласний координаційний центр з надання допомоги армії. У області працює міжрайонний склад допомоги на вулиці Грушевського, 2-А. Крім того постійно працює центральний склад групи волонтерів на вулиці Князя Володимира, 108.

У трьох різних секціях складських приміщень зберігається бутильована вода, амуніція, форма, адресні посилки військовим, фасований у окремі коробки провіант.

На ці склади зводять провіант волонтери «Допомога армії – Рівне », «Самооборони Рівного», «Жіночої сотні», «Флешмоб Рівне », "Поліська січ", Торгово-промислової палати Рівне нщини.

Довідково: «Допомога армії – Рівне » відправляє імені та групові вантажі до БТО «Горинь», 51 ОМБР, 55 ОБрЗ, 24 ОМБР, 72 ОМБР, 80 ОАМБР, 95 ОАМБР, батальйонів «Донбас» і «Азов», «Айдар». Кожна з коробок вантажу виписана і призначена конкретному бійцю даних підрозділів. А всі доставки вантажів для солдатів ретельно контролюється волонтерами.

З початку роботи зібрали і відправили в зону АТО для військових більше 200 тонн провізії. Також зібрали більше 300 тисяч гривень на придбання форми та технічних засобів для військових. Зокрема, волонтери закупили більше 200 комплектів форми для солдатів, маскхалати, тактичні рукавички, окуляри, бронежилети. Також волонтери на зібрані від рівнян кошти придбали три тепловізори, один потужний безпілотник з Європи, автомобіль volkswagen т4 для батальйону «Горинь». Також замовили партію окулярів, велику партію рацій, коліматорні приціли. Крім того розпочата робота з конструювання у Рівному власних моделей військових безпілотників.

Детальний звіт по фінансам – у групі https://www.facebook.com/groups/armyhelprivne