Чергова битва за виживання. Рівненський "Верес" на домашньому стадіоні провів лобовий матч проти ужгородського "Минаю". Обидві команди знаходяться в кінці турнірної таблиці у ризиковій для вильоту зоні. Як пройшов поєдинок - дивіться далі.

Дві поспіль поразки у Вереса та серія із трьох безпрограшних матчів у Миная. З такою статистикою до лобового матчу підійшли аутсайдери Української Прем'єр-ліги. Попри це, статистика вперто говорила про несприятливі для гостей умови. Востаннє Минай обігрував Верес в гостях п'ять років тому у Млинові ще у Другій лізі. Потім були чотири гри без перемог.

Звітний матч активніше почали господарі поля. Верес мав дві нагоди, щоб на перших хвилинах вийти вперед, але Микола Гайдучик змарнував обидва моменти. А от Минай одразу ж скористався своїм шансом.

На щастя, рівняни продовжили нав'язувати боротьбу. Верес продовжив тиснути і вже в середині першого тайму зрівняв рахунок.

А от у другому таймі вже тиснули гравці Минаю. Гравці з Ужгорода мали кілька нагод вийти вперед, але усе ідентично, як в першому таймі у рівнян - безрезультатно. Чого не можна сказати про гравців "Вереса", які все ж змогли вийти вперед.

Крапку у грі поставив Богдан Чуєв. У боротьбі за м'яч із Миколою Гайдучиком він виставив руку і зіграв у м'яч у власному штрафному майданчику. Олександр Кемкін хоч і намагався врятувати команду, відбивши пенальті, але після добивання - був безсилим. 3:1. Верес перемагає і продовжує боротьбу.

Читайте також: На Рівненщині стартували змагання з кіберспорту