Минулої доби бойовики російсько-окупаційних військ здійснили 52 обстріли позицій сил АТО.

Зведення Прес-центру штабу АТО за добу 26 квітня 2018 року.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Зокрема на Донецькому напрямку із заборонених Мінськими угодами 120 мм мінометів, а також з озброєння БМП, гранатометів та стрілецької зброї окупанти обстріляли захисників Новотроїцького.

Також з мінометів калібру 120 та 82 мм та великокаліберних кулеметів агресор вів вогонь по наших опорних пунктах поблизу Лебединського, з 82 мм мінометів, гранатометів та великокаліберних кулеметів – в районі Верхньоторецького, Пісків, Красногорівки та Шахти «Бутівка». Крім цього, гранатомети різних систем і стрілецьку зброю ворог неодноразово застосував під Авдіївкою, Мар’їнкою, Водяним, а також – Кам’янкою. Під вогонь з озброєння БМП потрапили оборонці Шахти «Бутівка», з великокаліберних кулеметів – Невельського, Талаківки та Опитного, стрілецької зброї – захисники Ломакиного, Лебединського, Широкиного, Гнутового, Пищевика та Опитного, а неподалік Новомихайлівки та Мар’їнки – вівся снайперський вогонь.

На Луганському напрямку із заборонених 120 мм мінометів, великокаліберних кулеметів та протитанкової рушниці окупанти обстріляли наші укріплення поблизу Зайцевого. Також з 82 мм мінометів, гранатометів різних систем, кулеметів та стрілецької зброї бойовики відкривали вогонь по захисниках населеного пункту Золоте.

Унаслідок ворожих обстрілів троє українських воїнів зазнали поранення. Ще два наші захисники – отримали бойове травмування. Постраждалих воїнів доправлено до лікувальних установ та надано кваліфіковану медичну допомогу.

Повідомляє прес-центр штабу АТО.