На Рівненщині попрощались із п'ятьма загиблими Героями: Микитою Рожковим, Геннадієм Місечком, Василем Козубовським, Олександром Бруякою та Миколою Косінчуком. Про це повідомила пресслужба Рівненської ОВА.

Микита Рожков мешкав у місті Сарни. В березні 2021 року підписав контракт із Збройними Силами України. Солдат служив у 128-й окремій гірсько-штурмовій бригаді. На жаль, Захисник загинув 1 травня 2024 року, виконуючи бойове завдання на Запоріжжі.

Геннадій Місечко проживав у селі Глинне Березівської громади. У війську служив стрільцем-санітаром. Воїн виконував бойові завдання у Луганській області. На жаль, 3 травня 2024 року Захисник помер від отриманих у бою травм.

Василь Козубовський був мешканцем села Вербівка Висоцької громади. Чоловіка мобілізували до лав ЗСУ у липні 2022 року. Служив на посаді водія. На жаль, 24 квітня 2024 року, отримавши поранення не сумісні з життям, Герой загинув у Запорізькій області.

Бруяка Олександр проживав у селі Колки Дубровицької громади. У січні 2024 року був мобілізований до лав українського війська. Служив на посаді гранатометника. На жаль, 1 травня 2024 року воїн помер.

Микола Косінчук, 1994 року народження, мешкав у селі Пугачівка Млинівської тергромади. Служив командиром гранатометного розрахунку протитанкового взводу єгерського батальйону у званні молодшого сержанта. На жаль, Герой загинув внаслідок мінно-вибухової травми 3 травня 2024 року на Донеччині.

Співчуття рідним та близьким.

Вічна шана Захисникам.