20 березня - це день весняного рівнодення, коли день зрівняється з ніччю і настане астрономічна весна. Це особливий час, тому потрібно знати, що варто зробити в цей день, а чого варто уникати, аби не накликати біду.

 Наші предки вважали день весняного рівнодення початком Нового року і справді чарівним часом. Це дуже потужний енергетичний день, коли все навколо оживає буквально на очах, у людей підвищується настрій, з'являється бажання жити, працювати, приходить натхнення і азарт пробувати щось нове в житті.

Що потрібно зробити в день весняного рівнодення?

Зробіть прибирання в будинку, викиньте все непотрібне, помийте вікна і приготуйтеся до зустрічі літа. Вважається, що якщо в цей день очистити своє житло від непотрібного мотлоху і скупчень негативної енергетики, можна залучити в життя удачу.

День весняного рівнодення - чарівний день, коли Всесвіт здатний почути і виконати ваше найзаповітніше бажання. Тільки бажання повинно бути щирим і йти від душі, тому обов'язково подумайте над тим, чого справді хочете.

Прикмети про гроші в борг: як займати і віддавати, щоб гроші прибували

За традицією, в цей день відзначають свято Жайворонка, тому господині печуть «жайворонки» з тіста - булочки, які символізують швидке наближення тепла. Жайворонки потрібно роздавати дітям, щоб вони раділи і своїм дзвінким сміхом закликали весну.

У цей день потрібно уникати конфліктів, намагатися бути відкритим і привітним, допомагати людям. Вітається спілкування, посиденьки, сімейний вечір в колі рідних і близьких, це дозволить створити правильну атмосферу у вашому домі на весь майбутній рік.

У цей день потрібно очистити не тільки своє житло, але і тіло, тому обов'язково прийміть ванну або душ, а також зробіть улюблені косметичні процедури (скраб для тіла, маску для волосся або обличчя) в цей день вони будуть мати особливий ефект і допоможуть продовжити вашу молодість і красу.

Щоб весь рік не знати проблем зі здоров'ям, потрібно на світанку облитися холодною водою.

Сядьте в затишному місці і складіть план на рік, придумайте бажання, цілі і способи їх досягнення. Цей день володіє настільки сильною енергетикою, що всі плани, записані на папері, ви з легкістю зможете реалізувати.

Впала ікона: прикмети про ікони, які вбережуть вас від бід

Що не можна робити в цей день?

У день весняного рівнодення ні в якому разі не можна сваритися, лаятися, йти на відкриті конфлікти або ставати ініціатором суперечок. Особливо це стосується сварок з близькими, наші предки вірили, що якщо в цей день посваритися з кимось із рідних, то ця людина на весь рік затаїть на вас образу, що дуже вплине на вашу енергетику і успішність.

Цей день потрібно провести в спокої і гармонії, в позитивних думках, а ось проявляти негативні емоції небажано, так як це може стати причиною низки проблем і невдач.

Вважається, що в день весняного рівнодення, після настання темряви не можна виходити на вулицю без свічки або ліхтарика. Яскраве світло може захистити людину від витівок нечистих сил.

Як розрахувати дату весілля по дню народження: проста нумерологія

Які талісмани фен-шуй повинні бути в кожному домі