Які ж талісмани фен-шуй обов'язково повинні бути в кожному домі?

 Акваріум із золотими рибками

Риба в китайському вченні - символ достатку, тому обов'язково розмістіть в своєму будинку акваріум середнього розміру, в якому заведіть дев'ять рибок: вісім золотих і одну чорну. Такий символ буде залучати багатство, а в майбутньому році вас обійдуть стороною фінансові проблеми.

Трьохлапа жаба

Така жабка зазвичай тримає в роті монетки і також є сильним талісманом для залучення грошей, тому її місце - у вітальні або холі. Не можна ставити трьохлапу жабку в спальні, дитячій, кухні або ванній.

Хоттей, який сміється

Це один з богів благополуччя в родині, тому фігурка веселого старого Хоттея принесе в ваш дім достаток, щастя і веселощі.

Грошове дерево

Грошове дерево може стати сильним талісманом багатства за умови, що вам його не подарували. Так, щоб грошове дерево «працювало», потрібно його купити. Для активізації талісмана закопайте в грунт під ним чотири золоті монетки, а на крону можете повісити кілька червоних атласних стрічок.

Мідні дзвіночки

Придбайте два ідентичних мідних дзвіночка, зв'яжіть їх червоною стрічкою і розмістіть там, де ви найчастіше перебуваєте: це буде залучати до вас удачу і успіх.

Пара птахів

Пара голубів, качок-мандаринок або інших птахів - це сильний талісман любові і сімейного благополуччя. Виберайте талісман, виготовлений з металу або дерева, щоб посилити його енергетику.

Зображення сосни

У вченні фен-шуй сосна - один з найсильніших талісманів здоров'я і довголіття. Вибирайте саме гарне зображення дерева, наприклад, картину або фотографію, і розмістіть його в східному напрямку вашого житла незалежно від того, на яку кімнату воно припадає.

Як обирати квіти за характером жінки?

Які сни сняться до вагітності: 5 найчастіших варіантів