Всім відомо, що магнітні бурі впливають негативно на метеозалежних людей. Однак в небезпеці знаходяться і всі інші - сильні магнітні бурі можуть негативно вплинути на організм будь-кого, навіть самої здорової людини. Рекомендуємо вам ознайомитися з прогнозом магнітних бурь на вересень 2020 року.

Початок і кінець вересня принесуть з собою нестабільний геомагнітний фон, який на початку місяця до того ж співпаде з періодом перед настанням повного місяця. А ось середина місяця буде спокійною та порадує великою кількістю сприятливих для здоров'я днів.
 
1 вересня і вранці 2 вересня ми будемо відчувати «відлуння» спалахів на Сонці, які сталися 30 серпня. А повний місяць в Рибах, що наближається, погіршить стан здоров'я людей, які страждають на метеозалежність. Після 2 вересня магнітосфера Землі заспокоїться і наш фізичний та емоційний стан прийде в норму.
 
Наступні 3 тижні, з 3 по 24 вересня 2020 року, стан нашого денного світила обіцяє бути спокійним і не турбувати нас спалахами, які є причинами магнітних бурь.
 
 
Другий несприятливий період у вересні 2020 року прогнозується на 25 і 26 вересня. Увечері 25 вересня активність магнітосфери Землі зросте до 3-4 балів і буде залишатися на цьому рівні приблизно добу, до пізнього вечора 26 вересня.
 
Як захиститися від магнітних бурь
 
Зберегти здоров’я в дні магнітних бурь дозволить категорична відмова від алкоголю, жирної  їжі, стресових ситуацій і надмірної фізичної активності.
 
У такі дні рекомендується пити чисту теплу воду без газу, добре висипатися, дотримуватися режиму і стежити за своїм здоров'ям.
 
Робіть зарядку вранці - кілька простих вправ поліпшать кровообіг, знімуть стрес і звільнять від погодної залежності.
 
Виконуйте дихальні вправи, наприклад, по дорозі додому або на роботу. Головне - дихати животом.
Не нехтуйте контрастним душем, чергуючи по 10-15 секунд холодну і гарячу воду.