На черзі - чимала низка щоденних концертів, акцій, виставок, прем'єр, вечірок та драйв-шоу. На відкритті представили 6-тьох талановитих, але соціально не захищених вихованців Палацу дітей та молоді. Тому допомогти у втіленні їхніх мрій взялись не тільки палацівці та викладацький колектив. Долучаються й усі охочі жителі міста.

Повнолітній Благодійний Марафон "З вірою в майбутнє" міського Палацу дітей та молоді офіційно стартував! Заплановані заходи - це цілий букет дитячих талантів та довгої й наполегливої роботи педагогів. За роки формат проведення Марафону став звичним. Але не цього року. В програму додали закордонного шарму.

На відкритті представляють 6-тьох юних, амбітних, а головне талановитих вихованців Палацу. Серед них Тарас Подганюк. Хлопець ось уже 8 рік відбиває па народних танців. В колективі "Дружба" здобув відмінний сценічний досвід. Зізнається, це допомагає навіть давати інтерв'ю.

І справді, виховали на славу. Мама Тараса ділиться: Палац - друга домівка дітей.

Ще один марафонець - Олександр Єрошкін. Він - неодноразово визнаний ас в мистецтві логічних ігор. Юнак напрочуд серйозний та скромний.

Та все ж поспілкувавшись, говорить про найцінніші здобутки.

Марафонців представили й одягають у футболки обраних. На закінчення - символічно, "з вірою в майбутнє" випускають голубів. І, як годиться, урочистості увінчав запальний танцювальний флешмоб.