Благодійний Марафон "З вірою в майбутнє" Палацу дітей та молоді набирає обертів. Уже відбулися перші прем'єри палацівських театральних труп. Позитивні емоції та адреналін подарували співочий ансамбль "Вітамін" та колектив естрадно-спортивного танцю "Грація". Презентували і експозиції фотографій. Не без уваги залишилась виставка робіт вихованців профільної Школи образотворчого мистецтва. В експозиції - найкращі роботи за цілий рік

Танцем квітів відкривають таку ж виставку - квіткову. Профільна Школа образотворчого мистецтва Палацу дітей та молоді демонструє найкращі творчі доробки своїх вихованців. Практично всі представлені роботи, об'єднані одним мотивом.

Експозиція багата графікою, живописом та роботами в кераміці. Квіткові варіації представлені також в техніці батік та колаж. Цікаво, що для останнього вихованка Школи Юлія Харчук використовувала лише клей та сторінки глянцевих журналів.

Шість мережаних суконь - центральна частина виставки. Це - дипломні роботи випускниць Палацу. Кожна витримана в своєму стилі, презентує епоху, подію чи націю.

На чергові мистецькі події Марафону Палац дітей та молоді запрошує рівнян щодня. Адже окрім позитивних вражень та емоцій вони долучаться й до благодійності.