Дізнайтеся, які перешкоди та перемоги очікують кожного Знака Зодіаку в період з 25 листопада по 1 грудня.

 25 листопада - спадаючий Місяць. В даний період особливо постраждають ті, хто звик звалювати на свої плечі всі справи. Можливо, саме зараз настане переломний момент у відносинах з другою половинкою. Однак зірки радять будь-яке рішення зважувати.

26 листопада – фаза Молодого Місяця. В цей день варто піти на побачення, відвідати цікаві заходи, зустрітися зі старими друзями. Нехай цей день стане для вас продуктивним.
 
З 27 листопада по 1 грудня - зростаючий Місяць. Справ буде так багато, що без делегування не обійтися. Не бійтеся перенаправляти завдання іншим людям і просити оточуючих про допомогу. В іншому випадку ви зведете власний запас енергії до нуля.
 
Овен
 
У вашій родині може виникнути непорозуміння між домочадцями. Миротворцем доведеться виступити вам. У цей період не завадить влаштовувати сюрприз для коханої людини. Найбільш сприятливі дні для цього - 28 і 30 листопада. І чекайте від неї відповідних дій!
 
Телець
 
Гроші прийдуть звідки не чекали. Але вам доведеться буквально тут же їх витратити. Не хвилюйтеся з цього приводу! На роботі може з’явитися цікавий проект, який принесе просування по кар'єрних сходах. Нові знайомі стануть хорошими друзями.
 
Близнюки
 
Будьте готові до того, що зараз ви не будете нічого встигати. Справи почнуть накопичуватися, ви - нервувати. Може, пора взяти відпустку і відпочити? Умиротворення в ці дні принесе робота з землею. Наприклад, ви можете пересадити кімнатні квіти.
 
Рак
 
До нових знайомих придивляйтеся ретельніше, ніж будь-коли, - великий ризик зустріти на своєму шляху шахрая. У другій половині тижня Раки будуть схильні до нудьги. Розвіятися їм допоможуть вечори, проведені в теплій компанії з друзями та родиною. Робота почекає!
 
 
Лев
 
Сміливо погоджуйтеся на незаплановані поїздки. Вони подарують незабутні емоції та досвід. Час сприятливий для урочистих заходів. Слідкуйте за своєю мовою особливо ретельно. Великий ризик образити хорошу людину.
 
Діва
 
Помиритися після сварки, які відбудеться в даний період, буде не так-то просто. Так що не починайте конфлікти даремно. Всерйоз задумайтеся про зміни в житті: вони давно стукають до вас у двері. Хороший період, щоб присвятити час своїм інтересам.
 
Терези
 
Діти повністю вийдуть з-під контролю. Підведуть і колеги: в даний час на них краще не розраховувати ні в чому. Справи почнуть налагоджуватися з 28 листопада. У цей день заплануйте приємну зустріч з друзями.
 
Скорпіон
 
Життя заграє новими фарбами. Побалуйте себе чим-небудь - хоч би новим платтям. У період з 25 по 27 листопада не беріть гроші в борг, навіть якщо потреба буде змушувати. Ось побачите: далі буде легше. Більше гуляйте зараз: це корисно для здоров'я.
 
Стрілець
 
Важливі справи можна і потрібно планувати саме в даний період. Зірки зійдуться найкращим для вас чином. Не бійтеся роботи: ви все встигнете і отримаєте винагороду. Намагайтеся не обговорювати нікого за спиною, інакше незабаром таємне може стати явним.
 
Козеріг
 
Намагайтеся тримати потай від оточуючих важливі події, які відбуватимуться у вашому житті. Бійтеся ворогів і пліткарів. Час сприятливий для будь-яких починань, особливо якщо ви плануєте зміну діяльності. 26 листопада завантажуйте себе по мінімуму.
 
Водолій
 
Період може виявитися доленосним. Якщо зараз вам захочеться реалізувати будь-яку ідею - вперед! З коханою людиною намагайтеся тримати нейтралітет і не сваритися. Якщо самі опинитеся винні, обов'язково попросіть вибачення.
 
Риби
 
Оптимізм - ось що зараз допоможе впоратися з будь-якими проблемами. Найскладніше справи йтимуть з фінансами. Заручіться підтримкою близьких. На роботу намагайтеся не спізнюватися: начальство буде чіплятися до дрібниць.