Витрачені кошти можна повернути. З 2018 року рівняни мають право на податкову знижку за сплачені послуги дошкільних, шкільних та позашкільних закладів освіти. У кожного розмір такої пільги буде різним. Що для цього потрібно та хто має право на освітню знижку, дізнавалися наші журналісти.

Ця дітвора гордість багатодітної сімі'ї Макогон. Троє хлопчиків і двоє дівчаток. Усі крім , 11-ти місячної Еліни відвідують позашкільні гуртки. Майже у кожного із них по декілька різних занять.

Мама, діток, розповідає, старший син разом з нею ще в 10 місяців відвідував школу раннього розвитку дитини. Зараз майже щодня діти навчаються грати на скрипці, фортепіано, в шахмати і так далі.

Та не все це потрібні кошти і чималенькі. Адже діток багато і гуртків також .

Дивіться ще: рівняни отримуватимуть рецепти в електронному вигляді (ВІДЕО)

Відтепер частину грошей можна повернути. З 2018 року діє податкова знижка. Нараховується вона за сплачені освітні послуги дошкільних, шкільних та позашкільних закладів освіти. Для цього потрібно подати декларацію до органів фіскальної служби за місцем реєстрації де зазначена сума отриманих доходів та витрачених коштів на освітні послуги.

Податкова знижка нараховується тим громадянам, які працюють офіційно, отримати її не зможуть люди, які займаються підприємницькою діяльністю. Щоб повернути частину коштів необхідно подати наступні документи.

Також у батьків повинен бути договір із закладом та мати усі наявні чеки про оплату освітніх послуг. Важливо аби заклади, де займаються ваші діти, підпорядковувалися міністерсту освіти. Кошти платнку будуть повернуті впродовж 60 днів.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber