Будинок - це місце, де ми проводимо більшу частину часу, тому його енергетика дуже впливає на всі сфери нашого життя. Як залучити в своє життя благополуччя і достаток по фен-шуй?

 За вченням фен-шуй, в кожному будинку існують певні зони, які відповідають за ту чи іншу сферу нашого життя. Якщо їх активувати і змусити працювати за допомогою певних талісманів, то можна залучити в своє життя те, чого вам на даний момент не вистачає: здоров'я, любов, фінансову удачу, дітей. Як же визначити зони в квартирі по фен-шуй?

Північ - кар'єрний ріст і удача в бізнесі;

Південь - самореалізація, слава, досягнення поставлених цілей;

Захід - діти і творчість;

Схід - удача і здоров'я;

Північний-Захід - зона подорожей;

Північний схід - мудрість, досвід і знання;

Південний-Захід - любов і гармонія в родині;

Південний Схід - достаток і фінансове благополуччя сім'ї;

Центральна зона - достаток, здоров'я і стабільність у відносинах.

Часто дизайн сучасних квартир настільки химерний, що в них просто немає деяких зон, так як не всі приміщення в квартирі прямокутні або квадратні. Крім того, часом важливі зони припадають на такі приміщення як ванна кімната, туалет або комора, як бути в такому випадку? У такій ситуації знадобляться певні талісмани, які допоможуть змусити енергію цього приміщення працювати в правильному руслі. Візуально розширити простір і зробити його більш правильної форми, іноді допоможуть дзеркала, але з ними слід бути дуже обережними і дуже ретельно вибирати місце, куди його повісити.

Зона багатства. Основні кольори цієї зони - червоний, фіолетовий, зелений. Потрібно обов'язково знайти цю зону в своєму будинку і розташувати в ній талісмани, які привернуть до вас фінансову удачу. Це може бути картина з золотими рибками, грошове дерево, особлива купюра або монетка, яка направить фінансовий потік у ваш будинок.

Зона здоров'я. Основні кольори зони здоров'я - молочний, жовтий, помаранчевий, а головними талісманами є фігурка черепахи або журавлів, бамбукові палички, прекрасним вибором стане бонсай - дерево, яке символізує довголіття. Ця зона здатна живити енергією і заповнювати запас життєвих сил, тому повинна бути добре освітлена, поставте там великий диван або обідній стіл, щоб якомога частіше там збиралася вся родина.

Зона любові. Це дуже важлива зона в квартирі, її основні кольори - червоний, рожевий, жовтий. Залучити в своє життя любов допоможуть парні фігурки лебедів, голубів, дельфінів, свічки. Поставте в цю зону живі рослини, вони також залучають в житло любов і гармонію, але врахуйте, що за ними потрібно стежити, протирати листя від пилу і поливати.

7 рослин для спальні: залучаємо енергію любові і сімейного щастя

6 простих правил як наповнити свій будинок позитивною енергією

Як вибрати штори для кухонного вікна?