Наш будинок - це місце, де можна сховатися від різних проблем, і яке має свою енергетику. Житло має бути наповнене позитивною і доброю енергією. Але якщо завжди приходити додому з поганим настроєм і думками, то наш дім наповнюється всім цим негативом.

Як наповнити свій будинок позитивною енергетикою? Дотримуючись 6 простих правил, ви очистите свій будинок від усього поганого і негативного.

1. Енергетика господаря. Найголовніше джерело будь-якої енергетики в будинку - це його господар. Після важкого дня, який насичений спілкуванням з різними людьми, потрібно очиститися від чужої енергетики. Для цього достатньо прийняти душ, і постаратися залишити всі проблеми за порогом.

2. Непотрібні речі - це те, що може наповнювати будинок негативною енергією. Старі речі теж вбирають в себе все погане, що відбувається в будинку. Звичайно, позбавиться від того, що для вас дорого, і нагадує про щось не варто. Але можна поступово відбирати саме те, чим ви не користуєтеся, тим самим очищаючи житло від зайвого вантажу. До речі, можна пожертвувати ці речі на потреби інших людей.

3. Порядок. Будинок, в якому завжди панує безлад не може, приносити спокій і позитивні емоції. Коли все лежить на своїх місцях, хаос пропадає, а житло починає наповнюватися свіжістю, і позбавляється від негативної енергетики. Для цього не потрібно кожен день проводити генеральне прибирання. Досить ввечері приділяти цьому питанню по 10 хвилин, і вранці ви будете прокидатися в чистій квартирі. Це принесе відчуття розслаблення і позитиву.

4. Кольори інтер'єру. Будь-який колір в дизайні квартири несе свій вплив на людину. Наприклад, помаранчеві і червоні елементи декору наповнюють будинок позитивною енергією і радістю. Зелений і блакитний - допомагають заспокоїтися і розслабитися. Потрібно переглянути колірну гаму свого житла. Може якісь кольори пригнічують і дратують? Тоді варто поміняти інтер'єр будинку, наповнити його новими фарбами.

Які матеріали використовувати для оформлення стін у ванній?

5. Кімнатні рослини. Вони збагачують будинок енергією і киснем, тим самим вдихаючи життя в житло. Догляд за квітами приносить заспокоєння і спокій. Головне підібрати саме ту рослину, яка вам підходить.

6. Освітлення - це той аспект, який теж несе певний вплив на енергетику будинку. Це означає, що багато штучного світла шкодить організму, викликаючи головний біль і стрес. Для запобігання цьому, потрібно протягом дня намагатися запускати в житло більше сонячних променів. Для темного часу доби варто вибирати лампи максимально близькі за кольором до сонячного світла.