Немає нічого гіршого, якщо секс перетворюється на рутину, і ще гірше - в обов'язок. Ця проблема, як правило, супроводжує пари, які довгий час перебувають у шлюбі. Однак все в наших руках, проявіть фантазію, постарайтеся здивувати партнера (в позитивному сенсі, природно).

Кіно для дорослих

Якщо у вас в парі існує традиція спільних вечірніх переглядів кіно, чому б в один з днів вибрати не мелодраму, а еротичний фільм? Такий перегляд буде корисний обом в парі, жінки сприймають подібну пропозицію чоловіка, як сигнал, що партнер жадає новизни у відносинах, до речі, якщо ви не можете прямо сказати жінці про свої бажання, запропонуйте їй подивитися фільм і прокоментуйте моменти,які особливо сподобалися. Однак, якщо ви дивитеся кіно подібного жанру разом вперше, радимо вибрати легку еротику, не починайте з жорстких порнофільмів.

Зніміть власне відео

Або влаштуйте еротичну фотосесію. Цей спосіб урізноманітнити інтим відмінно підходить для пар зі стажем, які перепробували багато. Ви можете діяти за сценарієм або пуститися в імпровізацію, якщо ми говоримо про домашнє еротичне відео. Але тут важливо пам'ятати, що всі матеріали ви не повинні пересилати в месенджері і тим більше в соцмережі, особливо якщо зняти відео вам пропонує партнер, з яким ви не так давно в стосунках.

Масаж

Ще один ефективний спосіб - влаштувати сеанс еротичного масажу. Створіть відповідну атмосферу: запаліть свічки, можете наповнити ванну перед приходом партнера, прикрасьте спальню, приготуйте напої, які обожнює ваша друга половинка. Як відомо, найбільш чутливими зонами на тілі чоловіка є сідниці, торс і спина, зробіть акцент саме в цих областях, ваш партнер не зможе встояти.