Які речі ні в якому разі не можна зберігати в будинку, щоб не привернути в своє життя біди і неприємності?

 Є речі, які притягують негативну енергію немов магніт тому здавалося б, звичні предмети, можуть бути причиною поганого самопочуття, настрою та постійних невдач. Важливо вчасно позбутися від таких речей, щоб вони не зруйнували ваше життя.

Розбиті дзеркала. Розбите дзеркало є предметом, який ні в якому разі не можна тримати в будинку. Здавна вважається, що розбите дзеркало притягує біду, воно спотворює позитивну енергію і перетворює її в негативну. Якщо дзеркало розбилося, негайно викиньте його, не тримайте такі речі ні в будинку, ні на дачі, ні в косметичці, краще обійтися зовсім без дзеркала. Особливо небезпечно, коли пошкоджене дзеркало висить біля вхідних дверей, тому не спокушайте долю і вчасно позбавляйтеся від небезпечних речей в своєму будинку.

Читайте також: Обереги для спальні, які будуть охороняти ваше сімейне щастя

Битий посуд. Битий посуд, так само як і розбиті дзеркала, несе негатив і відбирає удачу. Якщо користуватися битими тарілками, кожен день пити з надщербленної чашки, можна попрощатися зі сприятливою домашньою атмосферою, удачею і везінням. Позбавляйтеся від таких предметів негайно і відразу виносьте сміття, не залишайте надовго осколки і битий посуд в своєму будинку. Як говорить китайське прислів'я: "Тріщина в посуді - тріщина у всьому".

Старе взуття. Це стосується старого взуття взуття, з помітними дефектами, яке зберігається у вашому домі "на всякий випадок", роками. Особливо небезпечні старі домашні тапочки, порвані і стоптані, вони здатні накопичувати і притягувати у ваш будинок негативну енергетику. Не бійтеся викидати зайве, непотрібне і старе, звільняйте місце для нових речей, щоб позитивна енергія циркулювала по всій квартирі. Скупчення непридатного для користування мотлоху може спричинити проблеми в сімейному житті, постійні конфлікти і сварки і навіть проблеми зі здоров'ям. Позбавтеся від непотрібного старого взуття і ви помітите, наскільки легше вам стане думати і дихати.

Зламана техніка. Техніці і гаджетам, які не працюють, не місце в будинку. Особливо небезпечні в цьому питанні телевізори, вони є своєрідним енергетичним порталом, але поки він працює, весь негатив залишається всередині. Коли якийсь предмет перестає працювати, вся накопичена негативна енергія починає транслюватися у зовнішній світ.

Читайте також: Як коти захищають будинок та його мешканців від негативної енергії

Порожні пляшки і папір. Папір і скло - прекрасні провідники для негативної енергії, вони притягують її з неймовірною силою. Старі газети і журнали, які роками лежать на полиці - віднімають вашу життєву силу і позбавляють енергії. Такі речі не можна зберігати не тільки в місці, де ви їсте і спите, а навіть в сараї, тому краще їх спалити і більше не накопичувати в будинку такі небезпечні речі.

Засоби для прибирання. Ви зараз здивуєтеся, але старий віник, зламана швабра або занадто брудна ганчірка для прибирання несе в будинок негатив і може бути джерелом проблем в різних сферах вашого життя, в тому числі і матеріальній. Такі речі немов магніт притягують всю негативну енергію, тому не скупіться на нові засоби для прибирання, в будинку все повинно бути злагоджено і гармонійно, це стосується навіть дрібних побутових моментів.

Речі померлих людей. Іноді, після смерті близької людини, хочеться зберегти якісь речі в пам'ять про неї, але робити цього не варто. Речі померлого потрібно або викинути, або віддати нужденним. Такі речі віднімають життєву силу і несуть негативну енергію, тому ці речі не повинні знаходитися в місці, в якому раніше жила людина.

В'юнкі рослини. В'юнкі рослини дуже небезпечні, вони здатні плутати думки, спотворювати сприйняття і світовідчуття людини, поряд з такими рослинами людина не може зосередитися, її постійно щось відволікає, їй складно займатися інтелектуальною роботою. Це постійне джерело сумнівів і негативних думок, тому краще не заводити у себе в будинку такі рослини.