Бажаєте, що у вашій парі панувала лише гармонія та любов, щоб ніякі злі умисли не зіпсували вашого сімейного щастя? Тоді вам потрібно поставити в спальню обереги, які будуть охороняти сім'ю від негативу.

  Ці обереги можна купити або зробити своїми руками. Ідеально, щоб ви самі їх робили, тоді в даний оберіг точно буде вкладена енергія любові, благополуччя, достатку та щастя.

Вінчальні ікони

Найпотужніший оберіг для спальні - вінчальні ікони. Вони охороняють сім'ю від бід. Перед ними потрібно молитися і просити щастя і любові вашій парі. А коли один з подружжя хворіє, потрібно запалювати біля них церковну свічку.

Пасхальна писанка під матрацом

Наші предки в першу шлюбну ніч підкладали молодятам в ліжко дерев'яну пасхальну крашанку. Її оздоблювали заздалегідь, завдаючи певну символіку для залучення щастя, багатства і любові. Зараз її можна тримати в ліжку для тих же потреб.

7 кімнатних рослин для залучення сімейного щастя та благополуччя

Ляльки-мотанки

Українські ляльки-мотанки - найпотужніший оберіг для залучення достатку. Тільки вони не повинні бути зшиті і без гострих предметів в ній, наприклад голок. Ляльки-мотанки оберігають спальню і сім'ю від заздрості і бід.

Знак інь-янь

Він символізує єднання чоловіка і жінки. Він допомагає досягти рівноваги, просвітлення і залучити в будинок любов. Медальйони, малюнки і будь-які прикраси будуть притягувати в вашу сім'ю гармонію і процвітання.

Дзвіночки любові

Потрібно взяти два дзвіночка з міді. Один дати чоловікові, інший взяти собі. Кожен повинен згадати радісні моменти вашого спільного життя. Потім їх потрібно зв'язати між собою червоною ниткою і повісити в спальні.

5 подарунків, які не можна дарувати та приймати