Коти - незвичайні тварини, вони вміють бачити те, що недоступно людському оку. Тонко вловлюючи потоки енергії коти можуть захищати будинок та своїх господарів від негативної енергетики і позитивно впливати на самопочуття людини.

 З котам пов'язано безліч прикмет і забобонів. Кішки завжди вважалися особливими тваринами, наділеними магічними здібностями. Їх називають провідниками між світом людей і більш тонкими по енергетиці світами. Коти тонко відчувають присутність позитивної і негативної енергії і вміють «працювати» з нею.

Часто можна спостерігати, як кішка насторожено завмирає, дивлячись в одну точку. Людина, слідуючи напрямку погляду кішки, нічого не побачить в будинку. Але людина - не кішка, їй не дано бачити те, що бачать ці істоти. Коли кішка відчуває присутність чужої енергії в будинку, спостерігає за нею і якщо сутність може нашкодити, кішка виводить її за межі будинку.

7 кімнатних рослин для залучення сімейного щастя та благополуччя

Астральне поле кішки настільки велике, що може з легкістю переслідувати будь-яку негативну сутність.

Кішка в будинку - це надійний захист від негативу та негативної енергії. Існує обряд для захисту від лихого ока і поганих думок інших людей при спілкуванні з ними поступати таким чином: розмовляючи з людиною, лівою рукою погладжуйте кішку по шиї, а правою - по хвосту. Це забезпечить повний контакт з твариною. Ваші енергетичні поля будуть об'єднані в одне силове поле, яке буде тримати вас у безпеці навіть від потужних негативних атак.

Існує спеціальна «мова кішок», наприклад, коли кішка треться об ваші ноги, вона не намагається отримати від вас якусь їжу, таким чином кішка показує свою любов і повагу до вас і ділиться з вами своєю астральною силою.

5 подарунків, які не можна дарувати та приймати