Не дарма кажуть, що домашні улюбленці схожі на своїх господарів. Брати наші менші не тільки зовні нагадують вас, але і можуть розповісти багато цікавого про ваш характер!

 Дивно, але люди не дарма заводять певну породу собак, котів чи вибирають екзотичних птахів і рептилій.

Господарі собак

Численні дослідження вчених з Майамі показали, що власники собак більш стійкі до стресів, організовані і менш депресивні. Собаківники часто самотні люди, здатні виявляти емпатію і турботу про ближнього. Здебільшого це веселі люди, які люблять природу, екстраверти з невичерпним джерелом оптимізму і віри у власні сили.

Читайте також: Чому варто почати їздити на велосипеді: ви будете здивовані

Власники котів

Як правило це інтроверти, спокійні, інтелігентні і начитані, незалежні творчі люди. Любителі котів схильні до самотності, тривожні, креативні і заповзятливі.

Володарі рептилій

Потайливі незалежні люди, найменш потребують компанії. Не здатні жартувати і не розуміють жартів, прямолінійні і харизматичні.

Власники пташок

Часто це фантазери і креативщики з відділів реклами, піар, маркетологи, інженери і банківські працівники. Ці люди задоволені собою, обраною професією. Домінуючі жінки та перспективні чоловіки. У них є чому повчитися. Головне з якостей - напористість, розважливість і оптимізм.

Читайте також: Як собака може продовжити життя людині

Золоті рибки

Любителів рибок відрізняє замкнутість, вони пессимістичні і цинічні. Не маючи великого авторитету, власники риб затяті мрійники, часто вже не доводять до розуму багато зі своїх ідей.

Любителі гризунів

Власники кроликів воліють рано вставати, схильні до творчості і відкриттів, сплеску емоцій і пристрастей.

Любителі хом'ячків і морських свинок мають, як правило, інтроверти, домосіди і трохи ... зануди.