Вже для багатьох велосипед став частинкою життя. Чому варто почати їздити на велосипеді вже сьогодні?

 Літня пора - найкращий час для відкриття велосезону. Сухі дороги, квітучі дерева, свіже повітря - всім цим можна насолодитися на спортивній прогулянці.

Зміцнює здоров'я. Найбільш очевидна причина придбати велосипед - його позитивний вплив на здоров'я. Під час поїздок ви зміцните імунітет, підтягнуться м'язи не тільки ніг, але і всього тіла. Такі кардіо навантаження підуть на користь фігурі.

Читайте також: Тест: що туфлі можуть розповісти про вашу особистість

Справляється з безсонням. Вченими доведено, що регулярні прогулянки на велотранспорті сприяють усуненню безсоння, сон стає більш тривалим і міцним.

Уповільнює старіння. Взагалі, велосипедні прогулянки - це один із секретів француженок, як продовжити молодість. У більшості з них (та й європейських жінок в цілому) не проходить і дня без поїздок верхи на улюбленому двоколісному другові. Щоденні велосипедні прогулянки дозволяють француженкам залишатися молодими, стрункими і здоровими протягом довгих років.

Це гарно! Дівчина на велосипеді викликає захват у будь-якого чоловіка. Вони щиро дарують компліменти і радісні посмішки. Та й приводів познайомитися з такою леді набагато більше.

Читайте також: Як час народження впливає на долю і характер людини

Сімейне дозвілля. Активні види спорту - чудова ідея для організації вихідних з сім'єю, чоловіком, дітьми, подругами. Заряд позитивної енергії і гарний настрій забезпечено для всіх! Особливо люблять такий відпочинок малюки - це корисно для розвитку їх кругозору, формування здорових звичок на все життя.