Часто буває, що від результату важливої зустрічі або події залежить ваша подальша кар’єра або навіть і все життя. Ці 5 простих прикмет, допоможуть вам привернути до себе удачу перед будь-якою важливою і відповідальною справою.

 Деякі дії ми здійснюємо щодня, не надаючи їм абсолютно ніякого особливого значення, але в певних ситуаціях вони, немов магніт, здатні притягнути до людини удачу і везіння. Наші предки надавали значення дрібницям, шукали знаки і вірили, що вони здатні передбачити результат деяких життєвих подій. Якщо вас чекає велика угода, серйозний іспит або відповідальні переговори, скористайтеся прикметами на удачу, щоб збільшити свої шанси на вдале завершення важливої ??справи.

Встаньте вранці з "правильної" ноги. Це правило дійсно працює і не тільки перед якоюсь вкрай відповідальною справою, а кожен день. Виробіть звичку, прокинувшись, вставати з правої ноги, щоб удача супроводжувала вас весь день. Якщо ви з самого ранку погано розумієте де права, а де ліва, то щоб напевно, вставайте відразу на дві ноги, це також означатиме, що день пройде добре.

Як відвернути від себе погані прикмети?

Не стрижіться. Напередодні важливої ??події або ділових переговорів не варто остригати своє волосся, так як це може не кращим чином позначитися на вашому везінні. У народі вважають, що на волоссі знаходяться знання та вміння людини і обстригаючи їх, людина сама себе позбавляє їх. У сучасному світі така прикмета виглядає трохи дивно, але прислухатися все ж варто, до того ж, вам нічого не варто відвідати перукарню тижнем пізніше, а не напередодні важливої ??події.

Тримайте язика за зубами. Якщо вам належить зробити якусь важливу справу або відправитися в далеку подорож, не розповідайте про це заздалегідь, навіть якщо вас просто розпирає від бажання похвалитися. Є різні люди, хтось порадіє, а хтось позаздрить і удача від вас відвернеться, плани несподівано розваляться і настрій буде зіпсовано. Так само як і на питання "А ви куди?" намагайтеся відповідати неоднозначно або переводити розмову на іншу тему. "Щастя любить тишу", тому про важливі моменти в житті теж краще вже розповісти за фактом, а не заздалегідь.

Як не можна називати дитину, щоб не накликати біду

Читайте знаки. Вирушаючи на важливу справу, звертайте увагу на дрібниці і деталі, які вас оточують. Наприклад, вперше, вам вдалося проїхати довге шосе на зелені світлофори або не потрапити в пробку в годину пік. Такі натяки даються не випадково і допомагають нам повірити в те, що все буде добре і ви з легкістю впораєтеся з поставленим завданням, головне, не ігнорувати такі знаки Всесвіту.

Спеціальні жести. Вирушаючи на важливу нараду, співбесіду чи переговори, використовуйте жести, які приносять удачу. Так, наприклад, можна в кишені скрутити дулю або схрестити пальці, сконцентрувавшись на вдалому завершенні задуманого. Ці нехитрі жести проженуть від вас погану енергію і залучать фортуну.

Як захистити свій будинок від негативної енергії?