Не секрет, що ім'я дуже сильно впливає на людину. Тому, воно може навіть зробити вашу дитину щасливою або ж навпаки накликати біду. Як не можна називати дитину, щоб не зробити її життя нещасним?

 Наші предки знали про силу імені і дуже ретельно його вибирали. Ім'я «кодує» життя людини. І потім дуже складно виправити долю. Тому вибирайте ім'я правильно, а наша стаття вам в цьому допоможе.

Імена мучеників

У християнстві прийнято називати дітей іменами святих мучеників. Вважається, що така дитина буде під покровом цього святого. Ось тільки є друга сторона медалі - яким було життя і смерть мученика? Якщо не хочете накликати зайві страждання на дитину, відмовтеся від таких імен.

Сенс імені

Зараз модно давати іноземні імена, не вдаючись у подробиці його значення. Тільки не всі вони несуть щастя. Дізнайтеся значення імені, адже дитині його сенс нести все життя.

Ім'я з одного будинку

Наші предки вважали дуже поганим знаком давати однакові імена людей, що живуть в одному будинку. Вважалося, що ангел охоронець просто не зможе захистити обох і тоді один з них помре.

Доля імені

Як на рахунок імен рідних з нещасливою долею? Дуже поганий знак, коли дитину називають на честь померлого родича. Особливо, якщо смерть була неприродною. Якщо не хочете щоб дитина передчасно загинула, пошукайте їй щасливе ім'я.