В кожного імені є своя енергетика. Уже за першими звуками чоловік підсвідомо зчитує сексуальність жінки. Які імена чоловіки вважають найбільш еротичними та привабливими?

 Недарма продюсери вибирають псевдоніми зірок. Ім'я може поставити хрест на кар'єрі. Вони знають, що гарне звучання імені зумовлює успіх і навіть долю людини.

Сексуальними чоловіки вважають жіночі імена, де є такі букви:

Л - робить ім'я м'яким за звучанням.

М - вказує на глибокі почуття і переживання.

Ч, Ц, З -  імені надають певну азартність.

Ша, Шо, Шу - таке поєднання звуків в імені роблять жінку загадковою.

Ж, ДЖ, НН, ЛЛ, ММ, ВВ - це поєднання букв в імені чоловіки вважають найбільш пристрасним.

Еротика в імені

За версією чоловіків найпалкіші жіночі імена повинні закінчуватися на голосну. Якщо в кінці приголосна, хлопці сприймають його як чоловіче. А чоловік - не друг в ліжку, а суперник. В імені не повинно бути багато приголосних в одному місці. Наприклад, в десятці асексуальних імен почесне місце займає Гертруда.

Іноземні та екзотичні імена, згідно з опитуваннями, чоловіки вважають дуже сексуальними для однієї ночі любові. Тільки одружитися краще на жінці з простим ім'ям, так хлопцям надійніше.

Ім'я на слух

Прислухайтеся до свого імені. Як воно звучить? Грубо і войовничо? Або м'яко і ніжно? Якщо воно здається сильним, як його можна пом'якшити?

Найпривабливішими іменами вважають: Наталія, Олександра, Адріана, Юлія, Алла, Анжела, Олена, Жанна, Ксенія, Лілія, Лоліта, Маріанна, Марина, Марія, Ольга, Уляна.

5 кращих чоловіків за знаком Зодіаку: рейтинг ідеальних супутників життя

Чому не можна економити на собі?

Що взуття може розповісти про свого господаря: ви будете здивовані