Головне і найперше завдання жінки - це навчитися любити себе. Про яку любов до себе ми говоримо, коли економимо на собі гроші?

Приходить жінка в магазин, купує продукти харчування на всю сімю, необхідні речі для дітей, для чоловіка - на це завжди є кошти, а ось для себе, коханої, жінка економить. Ставлячи себе на останнє місце, вона сигналізує чоловікові і всьому оточенню, що вона не настільки цінна, як хотілося б. А потім така жінка дивується, чому чоловік не дарує подарунки, не балує її і скупий. Тому що чоловік чинить так, як і ви з собою.

Економія на собі - це коли жінка відкладає гроші не на бажану покупку, а на шкільну форму синові, або коли давно мріяла піти в салон краси, але шкода грошей, коли є гроші на все і всіх, крім себе.

Економія на собі - це коли не пам'ятаєш, коли востаннє балувала себе подаруночком і шопінгом.

Ви повинні знати, що коли ви економите на собі, ви:

    виглядаєте втомленою;

    випромінюєте не щастя, а невдоволення собою і життям;

    втрачаєте привабливість і радість;

    даєте сигнал чоловікові, що на вас можна економити;

    даєте зрозуміти оточуючим, що ви не гідні уваги;

    виглядаєте не так привабливо як могли б.

Якщо ви не будете себе балувати, це означає, що ви не будете відчувати себе щасливою. Адже тільки щаслива жінка завжди хоче виглядати привабливіше і своєю красою вона робить чудеса.

Коли жінка починає економити на собі, це означає, що вона піклується і приділяє час тій людині більше, ніж собі, а виходить - включає інстинкт матері для чоловіка.

І коли це відбувається, у жінки перекриваються жіночі енергії і включаються материнські. Але ж матір'ю можна бути тільки для своїх дітей, але ніяк не для свого чоловіка. Потрібно пам'ятати важливу річ: від матері беруть, а жінці - дають. Коли жінка вчиться давати собі (подарунки, задоволення, радість, задоволення), тоді весь світ навколо хоче дати такій жінці ще більше! І щоб це відбувалося - потрібно навчитися перш за все любити себе.

Як же стати щедрою по відношенню до себе?

Почати з того, що 10% від будь-яких грошових надходжень потрібно тут же витратити на себе, на те, що приносить задоволення. Запитуйте себе частіше: «Чого я хочу?», «Що я люблю?» Дуже часто жінки не знають, що відповісти.

Адже такі жінки "блокують" те, що приносить їм задоволення і забороняють собі все! Рекомендуємо вам зробити одне завдання - складіть список того, що може приносити вам щастя кожен день. Наприклад, годувати котика або вранці не поспішаючи пити каву і дивитися у вікно. Вранці задавайте собі питання: «Які задоволення сьогодні я собі подарую?» Міняйте відношення до грошей і покупок. Дозвольте собі випити кави в престижному закладі, заходити в дорогі магазини поміряти одяг, який сподобався.

Що взуття може розповісти про свого господаря: ви будете здивовані