Який він, найкращий чоловік: добрий, щедрий, дбайливий - напевно для кожної жінки набір характеристик буде свій. Знак Зодіаку може багато розповісти про характер чоловіка і про те, яким він буде в сімейному житті.

 Характер і сексуальність чоловіка можна визначити навіть по зморшках біля очей тому вибираючи супутника життя, звертайте увагу навіть на дрібниці, вони можуть розкрити багато чоловічих секретів. Як же гороскоп впливає на те, яким чоловіком виявиться ваш обранець. Отже, перед вами рейтинг кращих чоловіків за знаком Зодіаку.

Лев. Перше місце в рейтингу ідеальних чоловіків за знаком Зодіаку займає чоловік-Лев, і не дарма! Цей чоловік - справжній сім'янин, який обожнює свою дружину і дітей. Поруч з ним жінка в повній мірі зможе пізнати, що таке щастя, турбота, розуміння, за ним жінка дійсно знаходиться "за чоловіком". Чоловік-Лев однолюб, він вибирає собі жінку довго, але, зробивши вибір, ніколи не зрадить і не розчарує. Поруч з таким чоловіком, будь-яка жінка розквітає, так як він дає можливість своїй половинці відчувати себе справжньою жінкою: вишуканою, жіночною, доглянутою, яка знає собі ціну.

Козеріг. Чоловік-Козеріг трохи замкнутий і нетовариський, але це лише на перший погляд, в сім'ї він розкривається з абсолютно іншого боку. Цей чоловік - опора і підтримка для своєї коханої в будь-яких питаннях, він пристрасний коханець, вірний друг, прекрасний батько. Чоловік цього знака Зодіаку не може сидіти на місці, йому потрібно постійний рух вперед і розвиток, тому він обов'язково підтягне за собою і дружину, яка також буде прагнути до нових знань. Сім'я на чолі з Козерогом практично завжди дуже успішна і щаслива.

Телець. Чоловік-Телець - найнадійніший супутник, серед всієї зоряної плеяди. Цей однолюб не тільки ніколи не зрадить улюблену жінку першим, але і зможе дуже багато що пробачити своїй коханій. Він ніколи не завантажить свою дружину побутом, а візьме все на себе, дозволивши їй реалізуватися і втілювати свої мрії. До слова, Тельці прекрасні господарі, відмінно готують і ладнають з дітьми. Що сказати, з таким чоловіком, будь-яка жінка знайде щастя, спокій і гармонію.

Терези. Якщо ви хочете зізнань під місяцем, букети з червоних троянд і польоти на повітряній кулі - вибирайте чоловіка-Терези. Він - романтик до кінчиків волосся, готовий виконати будь-яку примху коханої, постійно радувати і дивувати. Крім того, він дуже ласкавий, уважний, поважає особистий простір своєї жінки. Але є одне але, відносини з цим чоловіком ніколи не можна пускати на самоплив, потрібно постійно підживлювати його інтерес до себе, так як представники цього знака дуже волелюбні і можуть задивлятися на інших.

Діва. Чоловік знаку Діва дотримується досить консервативних поглядів, це стосується і сім'ї. Вони не будуть співати вам серенади під вікном, але зате у них є багато інших переваг, вони неймовірно віддані чоловіки, націлені на створення міцної сім'ї. Вони вміють домовлятися і йти на компроміс, для чоловіка-Діви не існує чоловічих і жіночих обов'язків, вони з радістю допоможуть дружині у веденні побуту або вихованні дітей, які не будуть обмежувати її свободу і бажання, але у відповідь, від дружини він чекатиме того ж .

Чому чоловіки і жінки відчувають щастя по-різному

6 місць, де кожного дня можна зустріти свою другу половинку