Гороскоп на лютий 2019 року передбачає масу перспективних проектів, важливих зустрічей і ділових знайомств.

 Овен

Гороскоп на лютий 2019 року рекомендує Овнам акцентувати увагу на домашніх справах і спілкуванні з родичами. Не можна жити однією роботою і кар'єрою, адже так можна втратити все, що воістину цінне. Разом з близькими людьми Овен може розпланувати подальші дії, вирішити фінансові проблеми і піти від тих неприємностей, які підкидає лиходійка-доля.

Лютий 2019 року подарує Овну не просто красивий роман, а справжню любов з продовженням. Ви нарешті зустрінете того, з ким вам добре і надійно крокувати по життю. Сімейні Овни отримають такий подарунок від чоловіка, про який навіть не мріяли.

Телець

Тверду волю і наполегливість доведеться проявити Тельцю в лютому 2019 року, щоб досягти того, до чого вони прагнуть. Якщо ви начальник, то намагайтеся дослухатися до співробітників, а не тільки командувати і обурюватися. Ну, а підлеглим Тельцям гороскоп радить бути уважнішими до тих завдань, які поставив перед ними шеф. Тоді і хорошу посаду отримаєте, і підвищите кваліфікацію.

В амурних справах у Тельця в лютому проблем не очікується. Але це не означає, що можна жити без гальм і забувати про романтичні моменти. Доведіть своєму обранцеві почуття не на словах, а на вчинках.

Близнюки

Веселитися і відпочивати будуть  Близнюки в лютому. Що ж, якщо роботи небагато, або ви зробили її на пару місяців вперед, то ніхто не забороняє. В іншому випадку, такі лінощі і недбалість призведуть до збитків і кар'єрного спаду.

Самотні  Близнюки опиняться на гребені хвилі. Причому, не тільки легкої та романтичної, але і любовної.  Гороскоп на лютий обіцяє Близнюкам доленосну зустріч з людиною, яку ви вже давно знаєте. Це може бути колега, друг або симпатична сусідка.

Рак

Якщо бувають в житті справді щасливі місяці, то в житті Рака лютий буде саме таким. Головне для вас - любов, яка не тільки окрилює, але і дарує відчуття захищеності. Ви зустрінете людину, яка стане для вас всім - другом, коханцем і спорідненою душею.

Гороскоп на лютий обіцяє Раку прекрасні відносини з колегами і начальством. Ви отримаєте не тільки премію за якісну роботу, а й підвищення.

Лев

Гороскоп на лютий 2019 року радить Левам обмежити себе в покупках, особливо, якщо ціна у бажаної речі висока. Проблеми з'являться в стосунках з ріднею, після чого почне пустувати здоров'я і нерви. Не дивуйтеся, чому у вас вечорами болить голова і серце. Також, у лютому на вас очікує бурхливий роман.

Діва

Гороскоп на лютий 2019 року передбачає Діві масу змін в житті, які додадуть впевненості в собі і наповнять натхненням. Головне, щоб Діва в лютому не нудьгувала і не сиділа склавши руки. Якщо станете ініціативніше , то скоро влаштуєтесь в перспективну кампанію. Ну, або познайомитеся з цікавою людиною, в якої можливо по вуха закохаєтесь. Якщо доля підкидає вам шанс змінити ситуацію, то  чіпляйтеся за нього.

Положення з грошима в лютому в  Діви буде нестабільним. Якщо припините витрачати кошти наліво і направо, то зможете накопичити бажану суму.

Терези

Терези зможуть самі відрегулювати своє матеріальне становище, якщо нададуть цій темі особливого значення. Звичайно ж, отримати мільйонний статок ви не зможете, але і без гривні в кишені не залишитеся.

Гороскоп на лютий радить Терезам бути чуттєвішими і ніжнішими з коханою людиною. Якщо забули про романтику, то неодмінно згадайте ваше перше побачення. На жаль, не тільки розкішні букети і діаманти здатні відродити почуття. Потрібно частіше зізнаватися в любові і обіймати обранця.

Скорпіон

Скорпіону в лютому захочеться кардинальних змін в професійній сфері. Енергетичний потенціал у вас високий, тому не сумнівайтеся в тому, що щось не вийде. Гороскоп на лютий передбачає Скорпіону вдале завершення всіх починань.

На жаль, проблем в колективі Скорпіону уникнути не вдасться. В любові в лютому теж не все прекрасно, адже Скорпіон обожнює доводити свої принципи і докучати розпитуваннями. Врахуйте, що така поведінка до добра не доведе.

5 знаків Зодіаку, яким дуже пощастить в 2019 році

Стрілець

Головною темою лютого для Стрільця буде його дорогоцінне здоров'я. Правда, ставитеся ви до нього не так, як потрібно. Якщо продовжите їсти все підряд, працювати на знос і гуляти без шапки, то застуда або щось серйозніше вам забезпечені. Гороскоп на лютий рекомендує Стрільцям  взяти відпустку і вирушити в подорож. Так, ви не тільки відпочинете від суєти і турбот, але й зміцните фізичний стан.

Любов буде другою і важливою темою місяця. Самотні назавжди попрощаються зі своїм холостим життям, а сімейні Стрільці внесуть у відносини гармонію і пристрасть.

Козеріг

Гороскоп на лютий передбачає Козерогу завзяту боротьбу за місце під сонцем. Якщо в якості цього «місця» очікується нова посада з пристойним окладом, то бийтеся до останнього, шанси на успіх і просування високі.

Козеріг по натурі рішучий, наполегливий і розумний, що допоможе йому не упустити великих можливостей, як розбагатіти, так і вгору по кар'єрних сходах злетіти. У любові вам доведеться відстоювати свою незалежність, а також постійно виправдовуватися перед обранцем за свої пізні повернення з роботи.

Водолій

Водолій в лютому захоче змінити життя так, щоб ніщо не нагадувало в ньому про минуле. Гороскоп рекомендує Водолію переглянути відносини з друзями і приятелями.

У матеріальному плані лютий для Водолія виявиться благополучним місяцем. Ви давно не відчували себе таким захищеним від фінансових втрат і невирішених проблем. Кохана людина зробить Водолію чудовий подарунок.

Риби

Гороскоп на лютий радить Рибам зайнятися будинком, побутом і сімейними клопотами. Можливо, що саме вам доведеться вирішувати проблеми родичів, як фінансові, так і з приводу здоров'я. Але Риби з усіма питаннями впораються на вищому рівні.

У лютому самотні Риби зустрінуть того, кого назвуть своїм супутником життя. І це не просто швидкоплинний роман, а серйозні і надійні відносини.

Гороскоп на лютий рекомендує Рибам подбати про своє здоров'я. Якщо щось давно вас турбує, то краще проконсультуватися з лікарем, а не з інтернетом.