З 28 січня по 3 лютого 2019 року сприятливий час для завершення справ, підведення підсумків і підготовки різного роду звітів.

 Овен (21 березня - 20 квітня)

Новий тиждень буде для вас неабияк успішним в усіх починаннях. На роботі у вас нарешті зменшиться потік справ, які вам не подобалося виконувати, і ви зможете розмірено і спокійно приступати до виконання більш приємних завдань.

Цей тиждень вам варто приділити спілкуванню зі своїми колегами і дозволити собі протягом робочого дня перемикатися на бесіди або на каву. Це дозволить вам розслабитися і з новими силами приступити до завдань. Для багатьох ви зарекомендуєте себе, як старанний працівник і людина, з якою цікаво проводити час.

Сприятливий день: 30 cічня

Несприятливий день 2 лютого

Телець (21 квітня - 20 травня)

На цьому тижні зосередьте свою увагу на питаннях, пов'язаних з роботою, адже це вдалий час для кар'єрних зрушень. Будьте комунікабельні і не втрачайте можливості поспілкуватися з колегами або керівництвом. Якщо у вас була ідея для поліпшення робочого процесу, то весь тиждень прикладайте зусилля для її втілення.

Протягом тижня наберіться терпіння і не приймайте поспішних рішень. По можливості, намагайтеся радитися з близькими, щоб прийняти правильне рішення.

Не варто ховати почуття за маскою байдужості. Вашій другій половинці дуже потрібна увага, якої їй не вистачає.

Сприятливий день: 29 cічня

Несприятливий день 1 лютого

Близнюки (21 травня - 21 червня)

На вас чекає надзвичайно позитивний тиждень, адже ви будете на піку своєї активності! На роботі у вас буде більш ніж достатньо справ, але ви з усім впораєтеся і досягнете поставленої мети. Однак, не забувайте, що ви повинні бути пильними.

Також ви зможете звільнитися від того, що гнітило вас в любовній сфері. У сімейних представників Знака можливе охолодження почуттів і тимчасова розлука. Постарайтеся не нагнітати обстановку, а також не критикувати партнера. Спокійна розмова без істерик дозволить вирішити всі питання.

Сприятливий день: 28 cічня

Несприятливий день: 31 cічня

Рак (22 червня - 22 липня)

Для Раків на цьому тижні з'явиться шанс зав'язати цікаві знайомства, закласти фундамент для співпраці і відкрити в собі творчий потенціал. Не відмовляйтеся від робочих пропозицій, які будуть надходити. Вони вас будуть тільки мотивувати і надихати.

Період з 29 січня по 1 лютого дуже сприятливий для просування в кар'єрі. Не бійтеся власних амбіцій і втілюйте в життя плани, які вже давно хотіли здійснити. У вас все вийде, навіть всупереч обставинам.

Сприятливий день 3 лютого

Несприятливий день: 30 cічня

Лев (23 липня - 23 серпня)

На цьому тижні Львів очікує кілька неприємних сюрпризів. Постарайтеся поставитися до них оптимістично і винести тільки корисні висновки для себе. Перша половина тижня буде непередбачувана, тому не хвилюйтеся, якщо щось піде не за вашим планом.

Щоб період з 28 по 31 січня приніс хороші новини і мінімум хвилювань, заздалегідь плануйте особисті справи. Заручіться підтримкою друзів, якщо сумніваєтеся в якомусь кроці - радьтеся з близькими і добре зважуйте всі за та проти.

Сприятливий день 2 лютого

Несприятливий день: 29 cічня

Діва (24 серпня - 23 вересня)

У першій половині тижня на вас можуть очікувати фінансові проблеми, але вже в середу вам вдасться знайти вихід з положення. Ймовірно, ви знайдете додаткове джерело доходів, або ж несподівано отримаєте премію. Тому не відмовляйтеся від вигідних пропозицій на роботі.

Домашні справи краще вирішити до кінця тижня - в п'ятницю, суботу присвятіть власним справам - покупками, зміні зачіски і тому подібному. Якщо у вас є незавершені справи на роботі або невиконані обіцянки перед друзями - виділіть час в неділю. Вас чекає успіх, а результат не змусить себе довго чекати.

Сприятливий день 1 лютого

Несприятливий день: 28 cічня

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

На цьому тижні удача буде на вашому боці. Якщо у вас є невирішені завдання або робочі питання - новий тиждень дуже сприятливий для їх вирішення. Поставте собі нові завдання, але тільки ті, які можна виконати найближчим часом. Від планів, які можуть почекати - краще утриматися.

На роботі і в колі друзів уникайте конфліктів і суперечок, адже це може обернутися неприємними наслідками в майбутньому. Будьте обережні в своїх висловлюваннях, щоб не викликати сварку.

Сприятливий день: 31 cічня

Несприятливий день 3 лютого

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Скорпіони на цьому тижні з легкістю вирішать всі питання, які турбували їх досить довгий час. На роботі вас очікують деякі зміни. Ймовірно, це буде зміна графіка або підвищення заробітної плати.

Зараз для вас важливо зберігати стабільність і піклуватися про здоров'я. Якщо роботу не можна скасувати, намагайтеся забути про неї хоч на деякий час.

Проявляйте турботу і піклування про близьких. Прохання про допомогу не відхиляйте, навіть якщо хтось просто хоче з вами поговорити.

Сприятливий день: 30 cічня

Несприятливий день 2 лютого

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Ваша схильність до стрімкого прийняття рішення призведе до того, що багато деталей залишаться за кадром, тому виникнуть несподівані перешкоди.

На роботі у вас будуть кипіти справи, не виключена термінова поїздка. В кінці тижня очікується істотне грошове надходження. На вихідних приділіть увагу здоров'ю і відмовтеся від споживання алкоголю, так як це може негативно позначитися на вашому самопочутті.

Сприятливий день: 29 cічня

Несприятливий день: 1 лютого

Козеріг (22 грудня - 20 січня)

З нового тижня у вашому житті почнуть відбуватися зміни, до яких ви так довго йшли! Козерогів, які тільки почали відносини, очікують серйозні зміни у вигляді спільного проживання з партнером. Не бійтеся ділитися власними емоціями з партнером, ви можете розраховувати на його повне розуміння.

На роботі не піддавайтеся на провокації своїх недоброзичливців. У середу вас чекають істотні фінансові надходження. Четвер і п'ятниця дуже сприятливі для великих покупок, про які ви давно мріяли.  Вихідні проведіть у колі сім'ї або коханої людини за переглядом фільмів або нового серіалу.

Сприятливий день: 28 cічня

Несприятливий день: 31 cічня

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Тиждень для Водоліїв дуже сприятливий у фінансовому плані. Вас чекає істотне грошове надходження. Тиждень вдалий для генерального прибирання і роботи. Цей період також сприятливий для навчання або освоєння нової професії.

В особистому житті вам потрібно більше прислухатися до свого партнера. У вас накопичилося трохи проблем, але навіть їх ви наполегливо ігноруєте. Після відвертої розмови з коханою людиною, ваші відносини стануть тільки міцнішими і надійнішими.

Сприятливий день 3 лютого

Несприятливий день: 30 cічня

Риби (21 лютого - 20 березня)

Період з понеділка по середу дуже сприятливий для будь-яких починань. Весь тиждень присвятіть навчанню або читанню нової книги.

Кінець січня і початок лютого стане для Риб трампліном в нове і бажане життя. Ваш старт виявиться не таким важким, як здається. Навпаки, ви підніметеся на вершину слави дуже швидко завдяки старанням і сумлінній праці.

Приємні емоції принесуть зустрічі зі старими друзями і домашні клопоти. З фінансами на цьому тижні проблем не буде. Бадьорість і енергію принесуть заняття спортом.

Сприятливий день 2 лютого

Несприятливий день: 29 cічня

5 речей в будинку, на яких найбільше мікробів і як їх очистити

Як день тижня впливає на наш настрій?