Дізнайтеся, що вас чекає на цьому тижні.

 Овен (21 березня – 20 квітня)

Новий тиждень для вас буде сильно насиченим і динамічним. На роботі ви будете проводити більше часу, адже будете завантажені новими і цікавими завданнями. Не бійтеся нових викликів і справ - вам буде під силу виконати навіть найскладніші завдання!

Також тиждень сприятливий у фінансовому плані, вам вдасться збільшити суму власних заощаджень. Однак відмовтеся від великих покупок.

Сприятливий день: 22 cічня

Несприятливий день: 24 cічня

Телець (21 квітня - 20 травня)

Новий тиждень сприятливий для виконання домашніх справ, які ви давно запланували. Прибирання, покупка елементів інтер'єру та декору - це все вам під силу і результат буде вас радувати! На роботі ви можете поліпшити відносини з людиною, яка вам дуже подобається.

З четверга присвятіть свій час навчанню та саморозвитку. Самотніх представників Знаку на цьому тижні чекають значні зміни в особистому житті. Вам не варто сподіватися на ініціативність людини, яка вам подобається, тому, як складуться справи - залежить тільки від обставин. Будьте наполегливими і вже незабаром почуття накриють вас з головою.

Сприятливий день: 26 cічня

Несприятливий день: 21 cічня

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Тиждень для Близнюків пролетить дуже швидко - дні будуть наповнені подіями, змінами і новими зустрічами. Вам доведеться понаднормово працювати і затримуватися допізна. Результат такої старанної роботи не змусить себе довго чекати - ви отримаєте підвищення і поліпшите своє фінансове становище.

Не бійтеся придбати щось дороге, якщо ви зробите покупку на цьому тижні - то річ прослужить вам дуже довго. Вихідні сплануйте в тісному колі, щоб відпочити від насичених буднів. Будьте дуже уважні, адже досить висока ймовірність захворіти або навіть підхопити інфекцію. Самотні представники знаку мають великі шанси зустріти свою другу половинку. Це станеться під час зустрічі зі старими друзями і знайомими. Тому не відмовляйтеся від таких пропозицій.

Сприятливий день: 23 cічня

Несприятливий день: 25 cічня

Рак (22 червня - 22 липня)

Тиждень для Раків буде багатим на бурхливі емоції, які будуть пов'язані з вашим особистим життям. Самотні представники знаку можуть закохатися і відразу зануритися в почуття. Ті, хто вже має пару, зможуть пережити ті моменти, які нагадають їм про почуття закоханості.

Ви можете самі стати ініціатором цього. Влаштуйте романтичну вечерю, приготуйте подарунки або просто проведіть вечір повністю наодинці - без телевізора і смартфонів. Це допоможе вам згадати, чому ви досі разом і за що так любите одне одного.

Середовище дуже сприятливе для переговорів і ділових зустрічей. Ваша ініціатива отримає підтримку і ви зможете сміливо претендувати на підвищення. Уже найближчим часом ви відчуєте значне поліпшення вашого фінансового становища.

Сприятливий день: 27 cічня

Несприятливий день: 21 cічня

Лев (23 липня - 23 серпня)

На цьому тижні вам потрібно обов'язково завершити всі справи, які накопичилися протягом нового місяця. Чим довше ви будете тягти - тим більш негативними будуть наслідки. Особливо це стосується роботи. Через невиконання обіцяних справ ви можете втратити довіру своїх колег і керівництва.

Відмовтеся від вечірок і гучних компаній. Присвятіть тиждень роботі, особистому житті і побуту. Ви зможете зміцнити відносини зі своїм партнером і проаналізувати ваше майбутнє. Нові знайомства не принесуть позитивного результату, але можуть викликати ревнощі з боку вашої другої половинки.

Сприятливий день: 23 cічня

Несприятливий день: 25 cічня

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Вам варто вирішити всі робочі питання і не допускати конфліктів з колегами і керівництвом. У вас з'явиться шанс заробити пристойну суму, головне, опинитися в потрібному місці і в потрібний час.

Сприятливий день: 27 cічня

Несприятливий день: 21 cічня

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Цей тиждень варто присвятити плануванню своїх майбутніх справ, а ось від активних кроків - краще утриматися. Перевірте свої ресурси, приведіть в порядок домашні і робочі справи. Якщо є незавершені завдання - зосередьтеся саме на них.

Також цей тиждень - хороший час, щоб спланувати або відправитися кудись подорожувати. Це допоможе вам розслабитися і набратися нових сил для наступного робочого тижня.

На вихідних будьте готові до несподіванок. Не все буде йти за вашим планом, але не засмучуйтеся: цілком можливо, що зміни будуть на краще.

Сприятливий день: 23 cічня

Несприятливий день: 25 cічня

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Тиждень буде насиченим позитивними змінами у вашому житті. Самотніх представників знаку в другій половині тижня очікується зсув в особистому житті - ви проведете більше часу з людиною, з якою вже давно знайомі, і у вас зав'яжуться романтичні відносини.

Перша половина тижня сприятлива для саморозвитку - частіше залишайтеся наодинці і більше читайте. Це дозволить вам скласти плани на майбутнє і визначити власні цілі.

Сприятливий день: 27 cічня

Несприятливий день: 21 cічня

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Тиждень для вас пролетить дуже швидко - дні будуть насичені подіями, змінами і новими зустрічами. Вам доведеться багато працювати і, можливо, навіть затримуватися за роботою допізна. Але результат такої старанної роботи не змусить себе довго чекати.

Однак в особистому житті атмосфера буде куди спокійніше. Якщо і будуть траплятися дрібні конфлікти - вирішуйте їх без надмірної емоційності і ви зможете уникнути сварок. На вихідних вам необхідно слухати себе, як ніколи, і робити те, що підказує серце. Особливо це стосується особистого життя.

Сприятливий день: 26 cічня

Несприятливий день: 21 cічня

Козеріг (22 грудня - 20 січня)

Гарний настрій на цьому тижні вас не покине, а також на роботі знайдуться приводи для веселощів і розваг. Дивіться на свої справи з великим оптимізмом. Не піддавайтеся агресії або смутку, адже ви можете нашкодити своїм дружнім стосункам.

Вихідні варто провести в компанії ваших колег по роботі, або ж влаштувати невеликий корпоратив власними силами.

Сприятливий день: 23 cічня

Несприятливий день: 25 cічня

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Тиждень обіцяє бути дуже продуктивним. Це сприятливий час, щоб почати ті справи, про які ви давно замислювалися, але на які не наважувалися. Кінець тижня для вас пройде в робочих поїздках, які будуть приємні і відкриють перспективи на майбутнє.

А ось вихідні краще присвятити тільки собі. Згідно з прогнозом, суботу та неділю краще провести подалі від галасливих і великих компаній. Ви часто забуваєте про сімейні справи через напружений графік - тому саме час виправити ситуацію.

Сприятливий день: 27 cічня

Несприятливий день: 21 cічня

Риби (21 лютого - 20 березня)

У першій половині тижня ви будете погано себе почувати, так що не беріться за виконання тих справ, які вимагатимуть від вас дуже багато енергії. Але вже в середу ситуація зміниться. Вас чекає зустріч, яка змінить вашу подальшу фінансову ситуацію. Вам запропонують щось нове, ймовірно доведеться поміняти роботу, проходити якісь тренінги або курси.

Не варто в період з 22 по 25 січня позичати гроші самому і не позичати комусь, адже велика ймовірність того, що ви ці гроші втратите. Від грошових витрат вам допоможе вберегтися мудрий друг, частіше беріть його з собою в магазин на цьому тижні.

Сприятливий день: 23 cічня

Несприятливий день: 24 cічня