Ледачим представникам різних знаків Зодіаку буде дуже складно в грудні 2018. Думки про новорічні свята вже почали вас переслідувати, постарайтеся налаштуватися на роботу. Хтось зможе закохатися так, що захочеться літати від щастя. Багато знаки зодіаку будуть відчувати себе протягом усього місяця пригніченими.

ОВЕН

Гороскоп на грудень 2018 для Овнів каже, що багатьом представникам знака конкуренти будуть пхати палиці в колеса, але з вашим досвідом ніхто не зможе "змагатися". Добре обмірковуйте стратегії своїх ходів. Начальство буде досить задоволеним вашою роботою, але не варто розслаблятися і хитрувати.

Любовний гороскоп на грудень 2018 для Овнів каже, що не варто будувати великих планів на особисте життя. Цікаву людину зможете зустріти дещо пізніше, можливо, на початку наступного року.

ТЕЛЕЦЬ

Тельцям гороскоп на грудень 2018 говорить, що в цьому місяці люди будуть прихильні до вас і ваших прохань, тому можете сміливо просити про що-завгодно. В роботі налагодяться всі проблемні моменти, вам не доведеться довго чекати білу смугу. Бережіть горло, є ймовірність захворіти на ангіну.

Особисте життя Тельців в грудні 2018 зміниться в позитивну сторону. Перед вашою природною харизмою буде складно встояти протилежній статі. Невільні представники знака відчують сильну емоційну залежність від своєї другої половинки.

БЛИЗНЮКИ

Гороскоп для Близнюків на грудень 2018 говорить, що в останній місяць року вашій активності можна тільки позаздрити. Ви будете проявляти ініціативу навіть в тих питаннях, які вам не задають, але це ні в кого не викличе агресію. Керівництво оцінить вашу працю.

Любовний гороскоп для Близнюків на грудень 2018 говорить, що в цьому місяці ви зміните звичний вам раціоналізм на сентиментальність і романтику, з головою пірнете в вашу історію кохання. Вільні представники знака зустрінуть свою другу половинку.

РАК

Гороскоп на грудень 2018 для Раків каже, що на початку місяця вас вкриють вигідними пропозиціями з усіх боків, і навряд чи ви зможете від них відмовитися. Пора поміняти тренера в спортзалі або зайнятися чимось новим. Вживайте менше солодкого.

Любовний гороскоп на грудень 2018 для Раків каже, що вам захочеться радувати свого партнера, підносити йому різного роду подарунки, виконувати будь-які його бажання. Ваша друга половинка теж не залишиться в боргу, а втопить вас в своїх почуттях.

ЛЕВ

Гороскоп для Львів на грудень 2018 говорить, що цей місяць буде для представників знака продуктивним. Ви зможете отримати багато вигідних пропозицій по роботі, але намагайтеся з усією серйозністю підійти до вибору шляху. Намагайтеся не переїдати, можливо, наберете зайві кілограми.

Любовний гороскоп для Львів на грудень 2018 говорить, що вам потрібно з великим розумінням ставитися до коханої людини. Прислухайтеся до його порад і прохань, інакше конфліктів не уникнете. Будете багато часу проводити разом.

ДІВА

Гороскоп для Дів на грудень 2018 говорить, що в цьому місяці до вас прийде розуміння, що фінанси - не головне у вашому житті. Захочеться більше часу проводити вдома, займатися прибиранням, ремонтом, господарством. Здоров'я буде міцним, ніякі застуди вам не загрожують. Хороший місяць для зміни іміджу.

Любовний гороскоп для Дів на грудень 2018 говорить, що у вільних представників знака в цьому місяці з'явиться шанс зустріти любов. Можливо, вас чекає захоплююче знайомство на гучній вечірці. Сімейні знаки Зодіаку в другій половині місяця приймуть серйозне рішення, можливо, пов'язане з поповненням в сім'ї.

ТЕРЕЗИ

Гороскоп на грудень 2018 для Терезів говорить, що варто приділити більше часу активному виду спорту. Постійні стреси і активність провокують вас на переїдання, що може негативно відбитися на вашій фігурі. Варто поміняти засоби догляду за собою.

Любовний гороскоп на грудень 2018 для Терезів говорить, що не варто сваритися з коханою людиною, навіть якщо вам здасться, що емоції вас переповнили. Одиноким представникам знака зірки обіцяють багато яскравих знайомств, але навряд чи вони приведуть до серйозних стосунків.

СКОРПІОН

Гороскоп для Скорпіонів на грудень 2018 говорить, що в цей час ви будете зацікавлені у всьому новому. Вам будуть цікаві чужі погляди на ваше життя, але постарайтеся зберегти свою точку зору неушкодженою. Якщо маєте потребу в пораді або підказці - запитайте у рідних.

Любовний гороскоп на грудень 2018 для Скорпіонів каже, що сімейні представники знаку зможуть зміцнити свої відносини. Все буде стабільно добре, і головне - без драм. Частіше радуйте другу половинку приємними сюрпризами.

СТРІЛЕЦЬ

Гороскоп для Стрільців на грудень 2018 говорить, що не варто показувати всі свої таланти. Чекайте, коли вас про це попросять, якщо хочете отримати шанс заволодіти новою симпатією колег або партнерів. Передноворічна метушня може неабияк втомити.

Любовний гороскоп на грудень 2018 для Стрільців говорить, що в сімейних пар зросте тяга до коханої людини, почуття загостряться і заграють новою мелодією. Самотні представники знаку можуть зустріти свою любов, якщо навчаться бути відкритими.

КОЗЕРІГ

Гороскоп на грудень 2018 говорить Козерогам, що потрібно постаратися більше відпочивати і не ставте собі недосяжні цілі до кінця року. Нові справи і турботи не змусять себе довго чекати, а знайдуть вас самі. Ви зможете отримати заряд позитивних емоцій в середині місяця.

Любовний гороскоп на грудень 2018 говорить, що потрібно бути щирими зі своїми співрозмовниками. Не намагайтеся прикрасити реальність тим, чого у вашому житті не існує. Чим відвертіше і прямолінійніше будете, тим менше проблем буде виникати.

ВОДОЛІЙ

Гороскоп для Водоліїв на грудень 2018 говорить, що в роботі може бути багато не стикувань, тому уважно стежте за тим, що відбувалося. Не дивіться на речі крізь пальці, в цей період не пройде "якось там буде". Намагайтеся правильно харчуватися і пити більше води.

Любовний гороскоп на грудень 2018 говорить, що в стосунках може загостритися почуття ревнощів і ворожості, але не варто перебільшувати свої здогадки. Зберігайте впевненість в собі, ваш партнер вас цінує і вірний вам.

РИБИ

Гороскоп для Риб на грудень 2018 говорить, що в цьому місяці доведеться понервувати і з головою зануритися в свої проблеми і переживання. У роботі можуть виникати непрості ситуації, але якщо будете уважні, то уникнете багатьох неприємностей. Бережіть імунітет, приймайте більше вітамінів.

Любовний гороскоп на грудень 2018 говорить, що одиноким представникам знака варто згадати свої колишні симпатії, можливо, людина з минулого знову постукає у ваше серце. У відносинах сімейних знаків все буде благополучно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Який одяг не можна носити: 5 речей, які руйнують енергетику