Сьогодні більшість із нас мають сторінку в тій чи іншій соцмережі, і дуже важливим є фото, яке ми там розміщуємо. Але існує безліч спеціальних програм, які допоможуть зробити ваше фото гарнішим та прибрати всі недоліки.

Нижче наведені одні з найкращих програм, які допоможуть зробити ваше фото ідеальним.

Snapseed

Програма з величезною кількістю інструментів: красивими шаблонами текстів, фільтрами, можливістю працювати з деталями, обрізати, перевертати і гратися зі світлом на фото.

Facetune

Незамінний додаток для роботи з обличчям і тілом: можна зробити себе стрункішою, прибрати щоки і друге підборіддя, кола під очима, вирівняти тон особи, відбілити зуби і прибрати дрібні дефекти на одязі.

VSCO

Один з кращих редакторів зображень, коли потрібно попрацювати з налаштуваннями світла, різкості, контрасту і підібрати незвичайний хіпстерскій фільтр. Тут вони якісніші і цікавіші, ніж ті, що вбудовані в Інстаграм.

Покупки в інтернет-магазинах: як не попасти на шахраїв?

Meitu

Ця програма допомагає в роботі з портретами: крім того, що з особи можна прибрати видимі дефекти, вона допомагає збільшити очі, зменшити ніс, виправити тон шкіри, надати їй свіжості і навіть нанести на обличчя макіяж.

Afterlight

Редактор з красивими шаблонами для соцмереж: десь можна створити незвичайну картинку з надихаючим написом та іншим, тим, що люди захочуть лайкати і репостити.

HUJI

Один з наймодніших на сьогодні додатків для соцмереж, який накладає на фотографії ретро-фільтр. Вони відразу виходять ностальгічними і загадковими. Можливо, цей тренд скоро пройде, але спробувати його варто.