В ніч з 9 на 10 червня 2018 кількість протоколів складено за ст.130 КУпАП (Керування ТЗ в стані сп'яніння) - 3 За орієнтуванням PitBull - 1. А віч з 10 на 11 червня 2018 кількість протоколів складено за ст.130 КУпАП (Керування ТЗ в стані сп'яніння) - 5. За орієнтуванням PitBull - 1. Інші нарко-злочини - 1.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Viber: Rivne1.tv

1. Під час патрулювання 10.06.2018 отримали орієнтування від активістів «PitBull» про те, що по вул. Князя Романа нетверезий водій керує мотоциклом. Через декілька хвилин даного водія виявили на перехресті вулиць Гагаріна-Князя Романа, який рухався в сторону Сарненського кільця. Водію було подано звуковий сигнал для його зупинки, на що він не відреагував. Водій та пасажир зайнявши крайнє праве положення кинули свій транспортний засіб на проїжджу частину та розпочали втікати, працівники поліції у пішому порядку розпочали наздоганяти порушників. Водій 1990 р.н. чинив супротив, через що було застосовано спец. засіб кайданки та фізичну силу. Жодних документів при собі водій не мав. Виявлені явні ознаки алкогольного сп‘яніння та запропоновано пройти огляд на стан алкогольного сп‘яніння на місці зупинки ТЗ у присутності двох свідків, на що водій погодився, результат позитивний - 2.33% проміле. Складено протокол за ч.1 ст.130 КУпАП, постанову за ч.5 ст.121 та ч.1 ст.126 КУпАП, протокол затримання .

2. Під час патрулювання екіпаж "АЗОВ-107" близько 3-ї години ночі отримав звернення від активістів "PitBull" щодо підозрілої особи по вул.Соборна неподалік "Стадіо-Пабу". Попередньо вказана особа побачивши працівників поліції різко змінила напрямок руху в іншу сторону. Прийнято рішення підійти до особи та поспілкуватися. Встановлено, що невідомою особою виявився громадянин 1982 р.н. мешканець міста Рівне (раніше судимий). На підставі ст. 34 ЗУ "Про національну поліцію" проведено поверхневу перевірку. В ході перевірки, в задньому правому кармані шортів виявлено таблетку невідомого походження, ззовні схожу на наркотичну речовину, походження якої та назву даний громадянин пояснити не зміг. На місце події викликано слідчо-оперативну групу, забезпечено охорону місця події.

Про це повідомляє патрульна поліція Рівного.

pic

pic