Перший літній місяць принесе з собою безліч метаморфоз. Насамперед, це позначиться на підвищенні працездатності всіх знаків зодіаку. Доброю новиною є і те, що Марс змінить гнів на милість, ставши вірним союзником у всіх починаннях, які ви побажаєте втілити в життя. У сфері романтичних почуттів найуспішнішими знаками будуть представники Повітря. Неодмінно скористайтеся шансом на вирішення нагромаджених суперечностей, щоб наповнити відносини гармонією і пристрасною любов'ю. Звичайно, не обійдеться і без негативних еманацій з боку планет. Основним антагоністом цього періоду стане Юпітер, який значно ускладнить вам комунікації з родичами і знайомими.

Гороскоп на червень 2018 для Овна

Для Овнів настав виключно щасливий період життя! Інші знаки зодіаку можуть позаздрити тій удачливості, з якою Овни будуть обходити всі життєві труднощі. Сонце забезпечить настільки сильний енергетичний заряд, що ви зможете втілити в реальність навіть самі божевільні ідеї і амбітні задуми, так що сміливо вступайте в бій за покращення свого матеріального та фінансового благополуччя. Єдине питання, яке потрібно вирішити – яким саме проектам надати перевагу. В добі не вистачить годин, щоб встигнути впоратися з усіма справами! Тут Овни повинні проявити аналітичні здібності – якщо будете хапатися за все і відразу, то ризикуєте витратити свій потенціал даремно. Власникам власного бізнесу астрологи рекомендують провести модернізацію та переглянути кадрову політику. Проаналізуйте внесок кожного працівника, щоб провести ефективні ротації на місцях.

Любовні стосунки не принесуть Овнам ні найменших турбот. Кохана людина буде дуже тонко відчувати ваш настрій — можна сказати, що ви станете єдиним цілим, настільки синхронні у червні ваші слова, думки і дії. Одиноким Овнам варто скористатися позитивним впливом Венери, щоб змінити свій статус – навколо так і в'ються цікаві особистості, але тільки одна з них може принести відчуття щастя і задоволення. Вибирайте з розумом і не ведіться виключно на яскраву зовнішність!

Гороскоп на червень 2018 для Тельця

Представникам цього знаку належить зіткнутися з ситуаціями, які можуть докорінно змінити їх життя. Якщо ви планували переїзд в інше місто, зміну професії або сімейного стану, то зробіть це в червні — Місяць і Венера допоможуть втілити у життя найсміливіші задуми. Звичайно, Тельцям не варто бездумно пускатися в авантюри, адже Сатурн може внести неприємні корективи і будь-із запланованих заходів. Кожен крок у червні 2018 року повинен бути продуманий до дрібниць. В іншому випадку ви ризикуєте потрапити під дію бюрократичної процедури, яка надовго відкладе втілення вашої мрії. Швидкість життєвих змін буде настільки висока, що ви можете відчути роздратування. Розмірені Тельці не звикли до такого ритму життя, так що їх настрій залишить бажати кращого. Не зганяйте негатив на рідних – не то розсварилися з ними на довгі роки.

Червень виключно вдалий для тих, хто працює в галузі науки або інженерії – ви зможете грамотно розпорядитися своїм часом, і до кінця місяця в гаманці заведуться зайві грошики. Їх можна сміливо витратити на задоволення, щоб винагородити себе за труди. Оновіть побутову техніку, відправляйтеся в поїздку або просто пройдіться по магазинах. В особистому житті Всесвіт допоможе вам налагодити контакти з протилежною статтю, так що навіть старі холостяки мають всі шанси на утворення міцного романтичного союзу.

Гороскоп на червень 2018 для Близнюків

Астрологи кажуть, що Близнюки в червні практично не будуть обтяжені проблемами і складними завданнями. Справа в тому, що навіть негативно налаштовані до Близнюкам планети (наприклад, Юпітер і Венера), змінять гнів на милість, допомагаючи представникам даного знаку вершити свою долю. Позитивні еманації з боку Меркурія забезпечать вам удачу на професійному та підприємницькому терені. Не варто думати, що небесні світила все зроблять за вас – сидіти, склавши руки, категорично не рекомендується. Вам буде забезпечений потужний енергетичний заряд, а вже як ви розпорядитеся – ваше особисте справа. Астрологи радять подумати, які проекти принесуть Близнюкам максимальний успіх і велике фінансову винагороду. Відкиньте малозначні справи – до них можна буде повернутися і пізніше. Максимальна успішність забезпечена Близнюкам, зайнятим на лікарській ниві – проявлений професіоналізм змусить начальство задуматися про вашому кар'єрному просуванні.

На любовному фронті, очікується кілька важливих новин. Сімейні цілком можуть стати Близнюки щасливими батьками, ну а одиначкам випаде можливість зав'язати бурхливий роман. На жаль, він навряд чи буде тривалим, але забезпечить вам виключно позитивні емоції. Найневдалішою сферою стануть відносини з друзями – вас спробують втягнути між двома дорогими людьми. Не беріть на себе роль арбітра, інакше вам доведеться вибрати – кого ви залишите у своєму оточенні, а кого втратите назавжди.

Гороскоп на червень 2018 для Рака

Новий життєвий період можна назвати часом стабільності і спокою, але це не так вже й погано – незважаючи на всі перипетії, вам точно не буде нудно. Раки забезпечать собі безліч перемог, якщо зуміють проявити цілеспрямованість і наполегливість. Пояснюється це нейтральною позицією Юпітера, який відповідальний за наповнення даного знака енергетичними запасами. Позиція Місяця у червні сильна як ніколи, так що вона допоможе перетворити в пил будь-який бар'єр, зустрічається вам на життєвому шляху. На роботі вашим головним супротивником стане лінь – не йдіть на поводу у цієї дами, як би сильно ви не втомилися від роботи. Зовсім скоро Раки вирушать в довгоочікувану відпустку, ну а поки вони повинні завершити всі поточні справи. Тим більше, що ваша кохана людина забезпечить таку важливу для Раків підтримку, взявши на себе вирішення побутових питань. Постарайтеся відповісти взаємністю і ні в якому разі не зганяйте роздратування будинку. Краще насолоджуйтеся вечірнім переглядом фільму або прогулянкою по парку в компанії своєї другої половинки.

Здоров'я в цьому місяці не викличе клопоту – травми і нещасні випадки обійдуть вас стороною. Але ось шлунку, який традиційно є слабким місцем цього знаку, варто приділити підвищену увагу. Розробіть режим харчування – вам потрібно забезпечити собі можливість снідати, обідати і вечеряти в один і той же час. Наповніть меню свіжими овочами, а замість шкідливих снеків перекушуйте горіхами і ягодами, якими так багатий червень.

Гороскоп на червень 2018 для Лева

Левам належить надзвичайно динамічний місяць, який буде насичений позитивними подіями і несподіваними змінами. Пояснюється це тим, що Сонце отримає підтримку з боку Плутона і посилить свій позитивний вплив на життя Львова. Підступу варто очікувати від Меркурія і Урану, які намагатимуться внести дисонанс у сфери комерції і романтичних почуттів. На роботі Левам рекомендовано зменшити набрані раніше темпи і розмірено виконувати поточні завдання – поспіх в даному випадку буде ворогом вашого кар'єрного просування і поповнення фінансових активів. Дехто з Львів може відчути, що знаходиться в глухому куті, а робота більше не приносить задоволення. Обміркуйте це питання з усією ретельністю – можливо, настав час рухатися далі. Тим більше що вам надійде надзвичайно привабливу пропозиція від організації-конкурента, або виникне можливість самостійно забезпечити собі зайнятість.

У червні Левам може здатися, що вони втратили частину своєї чарівності і привабливості — настільки незначною буде активність протилежної статі. Сімейним Левам потрібно приборкати природне ревнивість – тільки довірчі відносини з коханою людиною врятують вашу пару від сварок. Не будьте відвертий з родичами похилого віку на тему доходів. Рідні не зуміють зберегти у таємниці цю інформацію і похвастают сусідам, а далеко не всі з них здатні щиро порадіти за успішної людини.

Гороскоп на червень 2018 для Діви

Для Дів наступає час, яким складно дати однозначну характеристику. З одного боку, Меркурій забезпечить даний знак життєвими силами і активністю. З другого, в гру вступають негативно налаштовані планети – Венера, Нептун. З обережністю починайте нові проекти і пістарайтеся не потрапити під вплив особистості, здатної маніпулювати вашою свідомістю. Астрологи кажуть, що існує ризик загострити відносини з керівництвом. В робочому колективі є людина, здатна влаштувати будь-яку капість, лише б нашкодити Дівам . Не вступайте в закулісні інтриги, якщо не хочете втратити довіру начальника. На любовному поприщі варто проявити максимальну обережності в словах і вчинках. Ваш улюблений чоловік втомився терпляче зносити нападки, обумовлені поганим настроєм і робочими конфліктами.

Настав час вирішити накопичені проблеми, щоб не залишитися на самоті. Використовуєте момент перелому з розумом – так ви зможете вивести відносини на новий рівень, який порадує вас безхмарним щастям. Випускайте накопичився пар, займаючись в тренажерному залі. Також астрологи рекомендують почати бігати вранці – так ви зможете провести профілактику органів дихання і привести себе в гарну форму.

Гороскоп на червень 2018 для Терезів

Потужна підтримка з боку небесних тіл значно поліпшить життя Терезів. Основний вплив в червні 2018 року надасть Венера — саме вона захистить вас від негативу з боку заздрісників. Ваги можуть розраховувати на прихильність Сатурна, що забезпечує їм регулярні шанси на успіх у починаннях. На самому початку місяця розставте життєві пріоритети. Немає сенсу хапатися за все і відразу, ризикуючи не довести до логічного завершення розпочаті справи. Подумайте: яка сфера є для вас найбільш важливим? Терезам , які вирішать впритул зайнятися кар'єрою, потрібно буде записатися на кілька тренінгів або вдосконалити навички спілкування на іноземних мовах. Якщо прийшли до висновку, що для повного щастя вам мені вистачає грошей, зверніться на біржі для фрілансерів – основна робота не принесе додаткового доходу. Ну а область романтичних відносин охарактеризується кількома подіями, які можуть докорінно змінити життя Терезів.

Не виключено, що деякі представники даного знака зважаться на зміну сімейного статусу. Не бійтеся цього вчинку – ваш партнер здатний розділити з вами і горе, і радість. Самотні Ваги будуть забезпечені максимальною увагою з боку представників протилежної статі. Тим не менш, астрологи рекомендують не йти на поводу у бажання завести кілька романів одночасно – такий підхід не принесе вам щастя, а лише погіршить репутацію, позбавивши шансу на відносини з дійсно вартим людиною.

Гороскоп на червень 2018 для Скорпіона

У червні 2018 року мало хто з жителів зодіакального кола може похвалитися такою кількістю планет-покровителів, як Скорпіон . Єдиним супротивником даного знака обіцяє стати Місяць, сфера впливу якої пошириться на область романтичних почуттів. Професійна діяльність Скорпіонів потрапить під позитивні еманації з боку Марса, Меркурія і Венери – завдяки ним ви з легкістю зможете подолати будь-які перешкоди. Максимально повно реалізуються ті, хто належить до категорії лікарів, інженерів, фінансистів і працівників туристичної галузі. Є всі шанси, що вже до кінця червня ви заробите гроші, достатні для здійснення великої покупки. Головне – утриматися від спокуси розтринькати всі на шопінг в період розпродажів. Відразу після отримання великої суми покладіть її на депозит, щоб позбутися від наполегливого бажання гуляти на повну котушку.

Астрологи попереджають Скорпіонів про підвищений ризик конфліктів з друзями і коханими. Ви і так не схильні до компромісів, а в червні ця риса посилиться ще більше. Не впадайте у відчай! Найкращою тактикою буде відхід у тінь – не ведіться на провокаційні питання, не вступайте в суперечки і не намагайтеся переробити близьких людей за вашим образом і подобою. В кінці червня всі деструктивні моменти зійдуть нанівець. Ну а поки займіться своїм здоров'ям – ідеальним варіантом стане відвідування басейну і курс розслабляючого масажу.

Гороскоп на червень 2018 для Стрільця

У червні планети-заступники забезпечать Стрільцям реалізацію практично всіх задуманих планів. Єдине, що може перешкодити представникам цього знака – їх природна лінь. Саме вона призводить до того, що Стрільці пасують перед несподіваними перешкодами. Основна причина небажання боротися з обставинами полягає у положенні Юпітера — у червні він займе найвигіднішу позицію на небосхилі. Вам доведеться пістаратися, щоб зміцнити своє кар'єрне положення. На реалізацію даної мети доведеться кинути велику частину накопичених сил. Не намагайтеся діяти хитрістю і не вдавайтеся до нечесних методів – колеги миттєво розкусять вашу брехню, а начальство висловить своє невдоволення, позбавивши вас премії.

В особистому житті Стрільцям потрібно запастися терпінням. Кохана людина підтримає вас в скрутну хвилину, але важливо зрозуміти, що він не може реагувати на побажання так швидко, як ви того хочете. Самотні представники цього знаку можуть розраховувати в червні на цікаві зустрічі. Виняток становлять ті, хто вирішить відновити давно розірвані любовні зв'язки. Зірки говорять, що повторний вхід в ту ж річку може стати в цей період виключно вдалим, повернувши вас у часи безхмарного щастя.

Гороскоп на червень 2018 для Козерога

Енергетичні еманації червня мають пряму залежність від позицій, які встануть Марс, Місяць і Юпітер. На жаль, два з трьох озвучених небесних тіл нададуть на Козерога несприятливий вплив, і тільки Марс зробить все, щоб допомогти своїм підопічним подолати негаразди. Підтримка Червоної планети дозволить вам реалізувати всі професійні функції – сміливо беріться за нові проекти, щоб закласти базис для звершень у майбутньому. Головне, про що попереджають зірки – не варто покладатися лише на власні сили. Досвід і кваліфікація колег будуть як не можна до речі, тому залучайте їх до вирішення піставлених завдань, не забуваючи поділитися з ними славою і грошима. Любовний фронт не принесе значних потрясінь. Ви можете без ризику віддатися на волю обставин — у стосунках з коханою людиною в червні настане період затишшя.

Вам здасться, що романтичні почуття вже не такі яскраві, як на початку відносин, але є і хороша новина – сварки і ревнощі обійдуть Козерогів стороною. Хтось з близьких друзів звернеться за фінансовою підтримкою. Не відмовляйте в цій прохання – ви цілком здатні видати невеликий кредит. Здоров'я Козерога може стати проблемною областю його життя, якщо він не буде дотримуватися повноцінного харчування. Привчіть себе неквапливо і корисно снідати, щоб мінімізувати проблеми з шлунком.

Гороскоп на червень 2018 для Водолія

У червні Водолії нарешті позбудуться від чинників, що приносять дисонанс в гармонійне і розмірене протягом їх життя. Основний позитивний вплив надасть Меркурій, який допоможе вам вирішити всі фінансові проблеми. Не виключено, що Водолії отримають несподівану грошове вливання. Швидше за все, це буде повернення старих боргів, які ви вже встигли віднести до числа безнадійних. Позитивні еманації Сатурна допоможуть вам протистояти будь-яким проявам заздрості з боку колег – симпатії з боку начальства можуть активізувати недоброзичливців, які пістараються зарубати на корені будь-які ініціативи Водолія . Тим не менш, цей номер не пройде. Головне, щоб ви самі не вступили у виснажливу боротьбу, що відволікає від роботи. Водолії-фрілансери отримають кілька перспективних замовлень, віддача від яких буде радувати їх ще кілька років, причому справа навіть не в грошах, а репутації – сарафанне радіо допоможе залучити нових клієнтів.

В області особистих відносин Водоліям світить довготривалий роман. Все складеться якнайкраще, якщо ви покажете себе у всій красі – вроджене ораторська майстерність і безмежне чарівність допоможуть вам завоювати серце особи, до якої ви загорілися щирими почуттями. На жаль, в червні може вас потурбувати здоров'я – зосередьтеся на тому, щоб не пропустити тривожний дзвіночок від організму. Астрологи радять вам пройти профілактичний огляд, щоб завчасно виявити та локалізувати будь-які проблеми.

Гороскоп на червень 2018 для Риб

На жаль, у житті Риб очікується не самі позитивні зміни. Потужний негативний вплив з боку Юпітера і Меркурія внесуть у життя даного знака явний дисонанс. Астрологи радять ховатися, поки буря не минеться, очистивши небо над вашою головою. Насамперед, це стосується галузі професійної діяльності. В ідеалі Рибам слід взяти відпустку хоча б на перші два тижні червня. Якщо ж такий варіант неможливий, пістарайтеся тихенько займатися старими справами і звичними обов'язками, не хапаючись за нові проекти, які ви можете завалити практично зі стовідсотковою ймовірністю. У червні категорично не рекомендовано накопичувати борги. Як би вам не хотілося порадувати себе великими покупками, відмовтеся від такого наміру. Будь-яке придбання речей у кредит виявиться марною тратою грошей. Зате позитивний вплив Венери допоможе переломити негативні обставини на любовному фронті. Тут Рибам буде везти буквально у всьому, так що зосередьте свої зусилля саме в галузі особистого життя.

Сімейні Риби в черговий раз зрозуміють, як їм пощастило з партнером – друга половинка готова надавати будь-яку підтримку і з радістю ділити з ними горе і печалі. Для підтримки гармонії в парі астрологи радять придумати спільне хобі — так ви зможете проводити разом більше часу. Риби-одиначки не повинні відмовлятися від відряджень. У рідному місті вас не чекають жодних приємні знайомства, а ось в поїздці вам може зустрітися людина, яка виявиться вельми привабливою партією.

Джерело