Ви вважаєте себе традиційною нареченою? Навіть якщо так, то можна побитись об заклад, що вам припаде до душі хоча б одне оновлення для вашої весільної церемонії. Є декілька способів модернізації святкування, які піднімуть ваше весілля на новий рівень.

Традиція 1: Ваша весільна сукня повинна бути білого кольору.

Нове правило: Вона може бути як білою, так і кольору слонової кістки, рожевою, персиковою або ж інших кольорів. Не бійтеся одягати яскраві аксесуари (поясок, сумочка, кардиган , взуття, прикраси), які зроблять вашу сукню оригінальною.

Традиція 2: Наречена повинна бути у довгій білій фаті.

Нове правило: Навіщо приховувати ваше чудове обличчя?! Залишіть цей застарілий стандарт у минулому і одягніть вишуканий капелюшок, казкові пера чи кілька блискучих заколок. Або ж можете не прикрашати своє волосся взагалі.

Традиція 3: Весілля повинне бути оформлене лише в двох кольорах.

Нове правило: Лише два? Ваша палітра може включати стільки кольорів, скільки вам хочеться. Основне – щоб вони разом гармонійно поєднувались.

Традиція 4: Класичний викуп нареченої.

Нове правило: Багато людей вважають цю традицію пережитком минулого. Дехто може її кумедно модернізувати і стилізувати, але якщо у вас так не виходить – ви можете сміливо упустити цей застарілий елемент з вашого святкування.

Традиція 5: Святкування повинне бути формальним.

Нове правило: Перетворіть ваше весілля у розважальний квест. Гостям неодмінно припаде до душі ваша ідея і їм будемо чим зайнятись перед початком святкування.

Традиція 6: Гостей потрібно розсаджувати по дві сторони.

Нове правило: Існує безліч варіантів розсадження гостей, залежно від розміру та форми банкетного залу, кількості столиків та гостей, різновидів святкових розваг. Тут є одне золоте правило – розсадіть людей так, зоб на вашому весіллі було якомога більше приємних знайомств і розмов.

Традиція 7: Нареченим не можна бачити один одного до церемонії.

Нове правило: Зробіть фотосесію «перший погляд», на якій будуть присутні лише наречені і фотограф. Це дозволить вам провести більше часу разом, а потім приділити вечір своїм гостям.

Традиція 8: Дружки повинні бути одягнені в однакові сукні.

Нове правило: Дозвольте вашим подругам показати свою особистість і оригінальність. Нехай кожна з дівчат вибере плаття, яке їй подобається і пасує (однак, це можуть бути сукні з однієї тканин або одного кольору).

Традиція 9: Ви можете одружуватися тільки під марш Мендельсона.

Нове правило: Нехай музиканти зіграють вашу улюблену пісню про любов або ж пісню, з якою у вас пов’язані приємні спогади та моменти.

Традиція 10: Кидання букета нареченої.

Нове правило: Ця традиція вважається західною, а букет є реліквією нареченої, яка бережеться до кінця життя. Також цей ритуал є трішки образливим для незаміжніх дівчат. Замініть кидання букет чимось цікавішим, наприклад, печивом з передбаченнями.

Джерело